در صیغه ۹۹ ساله اگر زوج شهید مدافع حرم شود حقوق به زوجه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۰ #97715361

باسلام و وقت بخیر،
اگر صیغه ۹۹ ساله محضری انجام شود و زوج مدافع حرم باشد و شهید شود پس از شهادت زوج دیه و یا حقوق ماهیانه به زوجه تعلق میگیرد یا خیر فقط مهریه قابل اجراست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .صرفا مهریه تعلق خواهد گرفت .

با سلام
فقط مهریه قابل مطالبه است .

سلام و درود
خیر
صرفا همسر دائم
موفق و موید باشید

با درود
حقیر معتقداست است نباید خود را اسیر ظاهر کلمات دانست و برآنم که، صیغه یا نکاح ۹۹ساله را باید دائم تلقی گردد، لیکن بهتر است در راستای تلقی نمودن نکاح دائم اقدام نموده و سپس در جهت برقراری حقوق و مزایا.
تاکید میگردد حقوق عالم نظر است و چنین آرای صادر شده است. البته نظر مخالف وجود دارد و قابل احترام است

سلام
صرفا مهریه تعلق میگیرد

درود بر شما، خیر زوجه موقت مستحق دریافت مستمری نیست

مستمری به زوجه باعقدغیردایم تعلق نمی گیرد