رای نقض شده و برای رسیدگی ماهوی برگشت داده شده امکانش هست دوباره محکوم بشم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۷ #97601189

سلام من تو دادگاه کیفری محکوم شدم تو تجدید نظر رای نقض شده و برای رسیدگی ماهوی برگشت داده شده امکانش هست دوباره محکوم بشم؟
رسیدگی ماهوی دقیقا چیه و چطوریه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به محتویات پرونده رسیدگی صورت خواهد گرفت نتیجه قابل پیش بینی نیست

با سلام رسیدگی ماهوی رسیدگی به اصل دعواست و احتمالا رسیدگی مجدد انجام میشود

درود بر شما
بدون ملاحظه دادنامه بدوی و دادنامه تجدیدنظر نمیتوان نظر درستی ارائه داد . منظور از رسیدگی ماهوی این است که دادگاه به اصل موضوع دعوی می‏پردازد و دلایل طرفین را برای تشخیص حق از ناحق مورد ارزیابی قرار می‏دهد.

برای اظهار نظر قطعی باید محتویات پرونده رویت شود

بادرود محکومیت دوباره شما یا برائت شما قابل پیش بینی نیست

سلام بطور کامل محتویات پرونده مورد بررسی دادگاه بدوی قرار میگیرد موفق باشید

درود.رسیدگی مجدد به دلایل ومدارک واظهارات طرفین ..نتیجه رای دادگاه مشخص نیست .