اتهام تبلیغ علیه نظام به من زده شده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۸ #97562609

باسلام
چند روز پیش از اطلاعات با من تماس گرفتن و فردا صبح رفتم وقتی رسیدم بی خبر بودم بعد گفتند که اینستاگرام پستهایی گذاشته بودم.
من هم که قصد و نیتی هم نداشتم ندانسته انجام داده بودم
که تصاویری حاوی پرچم کردستان عراق و یکی دو عکس هم از اخوند که زیر یکی به اخوند توهین کرده بودم رو نشان دادن و پرونده سازی کردن ولی کلا محترمانه برخورد داشتند و ازم بازجویی کرد و گفتم من هیچ وقت همکاری با هیچ گروهکی و هیچگونه قصد و نیتی هم نداشته ام از روی بی عقلی اینکار انجام شده و عکس بارگزاری کردم و به دادسرا رفتیم دادیار شعبه اول هم بازجویی کرد و سوالهای ایا با گروهک همکاری می کنم یا خیر من قبول نکردم و باز گفتم با هیچ گروهکی همکاری و ارتباطی ندارم و پشیمانم و این کارم از روی بی عقلی بوده است و هیچ قصدی نداشته ام
دادیار محترم کفیل معرفی کردند و بعد یک روز برای من انجام فریضه نماز در مسجد جامع به مدت ۲ ماه گذاشتند انجام بدم و اکنون درحال انجام فرایض نماز هستم و گفتند که نظارت قضایی است

خواهش میکنم کمک کنید من چکار کنم و پایان کار من چی خواهد و چه رای برای من صادر خواهد شد
من تا الان هیچگونه سابقه ی نداشته ام و از خانواده ی ابرومند و دینداری هم هستیم
شرمنده طولانی شد حرفهام
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تبلیغ علیه نظام طبق ماده ۵۰۰ قانون مجازات سه ماه تا یک سال حبس دارد اما با توجه به اظهارات احتمال برائت یا همکاری و مساعدت براتون و تخفیف و تعلیق تبدیل دارد