جلب محکوم با رای قطعی توسط شاکی است یا اجرای احکام؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴ #97470432

با سلام، عید فطر بر تمام وکلای عزیز گرامی باد، اینجانب شاکی پرونده کیفری هستم و از شخصی شکایت کردم که به تحمل یک سال حبس محکوم شد و با اعتراض متهم در دادگاه تجدیدنظر، حکم دادگاه بدوی تایید شد، آیا حالا بنده می‌توانم درخواست حکم جلب متهم را بدهم یا اینکه خود قانون باید اقدام کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نیازی نیست شما اقدامی انجام دهید

با سلام
خیر نیاز به اقدام خاصی از جانب شما نیست، روال اجرای حکم خود به خود طی خواهد شد.

با سلام با توجه به کیفری بودن پرونده روال را خود سیستم و اجرای احکام بدون اقدامی از جانب شما انجام خواهد داد

با سلام و احترام
تکمیلا عرض می شود که اگر خودتان پس از صدور حکم جلب از طریق اجرای احکام ، جلب را بوسیله مامورین انتظامی پیگیری ننمایید، خیلی با جدیت پیگیری نمی شود و نهایت در حد یک مراجعه ساده از طرف کلانتری در ادرس اعلامی انجام می شود.

سلام و عرض ادب
برای تسریع اجرای حکم، کاری از شما ساخته نیست؛ مراحل اداری اجرای حکم، خودبخود انجام میشود اما باید روند معمول خود را طی نماید.

حکم کیفری پس از قطعیت در مرحله تجدیدنظر، جهت صدور دستور اجرا به دادگاه بدوی عودت داده شده و پس از صدور اجراییه، مستقیما به اجرای احکام ارسال و مراحل اجرایی حکم خودبخود با طی روند اداری مربوطه، انجام شده و حکم اجرا میشود و نیاز به هیچ اقدامی از جمله درخواست اجراییه از جانب شاکی نیست.

با سلام اجرای احکام کیفری مراتب اجرای حکم را فراهم میکند نیاز به اقدام شما نیست

با سلام
نیازی به درخواست شما نیست