وراث چه اقدامی باید برای زدن سند بنام خودشان انجام دهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۲ #97459447

مادرم منزل مسکونی وکالتی خریده و قبل از اینکه تمام اقساط آن در بانک مسکن تمام شود . فوت کرده است. وراث چه اقدامی باید برای زدن سند بنام خودشان باید انجام دهند انحصار وراثت گرفته شده است

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانیکه سند در رهن بانک است و فک رهن نشده امکان سند زدن وجود ندارد.
ابتدا باید اقساط تسویه شود.

ابتدا لازم است اقساط بطور کامل تسویه شود و بعد میتوان نسبت ب سند زدن برای وراث اقدام کرد

وکالتنامه مادرتان با فوت ایشان باطل شده است و در حال حاضر کلیه وراث در این امر قایم مقام متوفی هستند
با استناد به بیعنامه که مستند به آن مادرتان اقدام به خرید ملک نموده است از فروشنده بخواهید تا وکالتنامه دیگری به نام وراث (یا یک نفر به نمایندگی از سایر وراث) به شما بدهد . سپس مستند به همان وکالتنامه با مراجعه به بانک مراتب فوت مادرتان را اعلام و قایم مقام وی در پرداخت اقساط شوید
ضمنا میتوانید با هماهنگی بانک از فروشنده بخواهید تا مال را به نام وراث منتقل نموده و بانک کماکان راهن باقی بماند(در حضور نماینده بانک) تا بدهی بانک پرداخت و پس از آن مال متعلق به کلیه وراث خواهد بود که میتوانید آنرا فروخته و هر یک از وراث به میزان سهم الحصه خود از ثمن آن بهره مند گردند