تغییر امضا اسکن شده مشتری در سیستم بانک، چه عواقبی برای من خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱,۰۵۲ #97315892

با سلام
بنده کارمند بانک هستم برای شخصی در بانک حساب جاری افتتاح کرده بودیم و مشتری دسته چک خود را جهت استفاده به پسرش داده بود و پسر با جعل امضا پدر چک های پدرش را در بازار خرج میکرد و خود پدر هم در جریان امر بوده، یک روز پسر به شعبه مراجعه کردند و از اعتماد بنده سوء استفاده کرده و و بنده امضای موجود در سیستم بانک را با امضایی که پسر جعل مینمود تغییر دادم و الان که پسر به جرم کلاهبرداری دستگیر شده و در زندان است برای اینکه پدرش را تبرئه کند از بنده شکایت کرده است و من رو به لحاظ شغلی به خطر انداخته.
لطفا منو راهنمایی کنید چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما جرم انجام داده اید و اکنون بایستی پاسخگو باشید

سلام
شما با علم و اطلاع از اینکه امضا متعلق به پدر نیست آن را ثبت کردید و در تحقق جرم کمک کردید این امر به لحاظ کیفری مشکل ساز خواهد شد

فعل مجرمانه شما محرز است

متاسفانه شما مرتکب جرم معاونت در جعل امضا شده اید و توجیهات شما مورد قبول دستگاه قضایی نخواهد بود

با سلام مخاطب محترم عمل شما به عنوان کسی که خبره و متخصص بانکی بوده و علم به این موضوع داشتید که حساب متعلق به پدر است و قبول نمودید که بدون احراز هویت و با علم به عدم تطبیق هویت صاحب حساب با مشتری عملیات بانکی در نزد شما جهت تغییر امضای متعلق به پدرش انجام دهد و از طرفی عالم به این موضوع بودید که دسته چک متعلق به پدر توسط پسرش جعل و در بازار استفاده میشود و با این وجود گزارش یا اقدامی ننمودید به هیچ وجه موجه نبوده و تخلف شغلی و معاونت در جعل امضا است و توجیه سوء استفاده از اعتماد در امور بانکی از شما پذیرفته نخواهد شد. ولی این عمل به معنای معاونت و یا مشارکت در کلاهبرداری پسر یا پدر یاد شده نبوده است.