چرا با این آگاهی از مساله بازم من رو به بانک معرفی کرده و وام به اسم من قسط بندی شده و خریدار داره پرداخت می کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #97237081

سلام.من سال ۸۶ که برای مسکن مهر ثبت نام کردم فرمی که پر کردم شرطش نداشتن مسکن دولتی بود که شامل می شدم... همان موقع هم مدیر عامل شرکت امتیازش را برای من فروخت به یه خانمی.‌‌..که اونم ظاهرا به شوهرش فروخته...اینا تمام این مدت واریزی داشتن و مشکلی نبوده و حتی سه سال پیش وام به اسم بنده به اینا واگذار شده و قسط هاش رو دارند پرداخت می کنند...حالا دو ماهی است که یه نامه از مسکن و شهرسازی اومده که امتیاز بنده رو حذف می کنند و دلیل شون اینه که بعد از یکپارچه سازی سیستم متوجه شدند من در سال ۸۴ یه واحد آپارتمان که ملک شخصی است نه دولتی بنامم بوده....و این در حالیست که اسم من تا سال ۹۳ در لیست مسکن و شهرسازی و اداره تعاون بوده...و مسکن و شهرسازی میگه که ما از سال ۹۴ به شرکت تعاونی اعلام کردیم که شما جز حذف شدگان هستید در صورتی که شرکت تعاونی و مدیر عامل اصلا به من ابلاغ نکرده ...سوال اینه که چرا مسکن و شهرسازی با وجود اینکه مدعی است که بنده از سال ۹۳ جز حذف شدگان هستم چرا با این آگاهی از مساله بازم سه سال پیش من رو به بانک معرفی کرده و حتی وام به اسم من قسط بندی شده و خریدار داره پرداخت می کنه...حالا خریدار هم به من گیر داده....بعد از ۱۴ سال... شرکت به من میگه جایگزین تعیین کنم به جای خودم....خریدارم هم قولنامه و نامه و ...از جایگزین می خواد...حالا ملک مال خریداره مگه وظیفه ایشون نیست که جایگزین پیدا کنه و بعد طبق معامله ثانویه بنام خودش کنه...این در صورتیست که میگه وظیفه ی کنه و باید یه پولی به جایگزین بدم و ...چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چرا مسکن و شهرسازی با وجود اینکه مدعی است که بنده از سال ۹۳ جز حذف شدگان هستم چرا با این آگاهی از مساله بازم سه سال پیش من رو به بانک معرفی کرده و حتی وام به اسم من قسط بندی شده و خریدار داره پرداخت می کنه ؟؟
این امر چه سهوی و چه عمدی اشتباه از سوی تعاونی بوده و هر گونه مسولیت یا خسارتی باشد بر عهده خود تعاونی خواهد بود و در صورت ادعا یا شکایت تعاونی به طرفیت شما ، میتوانید به طرفیت تعاونی اقامه دعوی از مراجع ذیصلاح نمایید .

سلام اگه امتیاز مسکن به شما تعلق داشته شماهم طی قرارداد به فردی دیگری فروخته اید و آن فرد با امتیاز شما وام گرفته است اقساطشم واریز کرد حال بنیاد مسکن شهر سازی مجوز لازم جهت صدور سند به نامبرده نمی دهند باید از طریق دادگاه اقدام به شکایت جهت تنظیم سندرسمی اقدام نماید
نکته (هر ارگان ،سازمان،اداره یک نماینده حقوقی دارد )
چنانچه با توجه به شرح اظهارات خودتان به مشکل خورده اید میتوانید مسئله را از سازمان بازرسی کل کشور،دیوان عدالت اداری پیگیری فرماید

تا قبل از سیستم یکپارچه سازی متوجه نشده بودند حالا با توجه بهد یکپارچه سازی سیستم متوجه شدند شما دارای ملک شخصی بودید لذا الان اقدام کردند البته خودت میگی سال ۹۴ به تعاونی اعلام شده بود پس تعاونی قصور کرده