میتونم از چک بعنوان همه حقوق مالیم استفاده کنم چون توافقی بود بین خودمون؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۵ #97222891

سه سال پیش بنده مهریه محله نفقه اجرت المثل و سایر حقوق مالی خود را در دفتر خانه بذل کردم پس از چندی همسرم در منزل یک چک سفید امضا بهم داد البته کسی هم حاضر نبود که شاهد باشد اکنون همسرم دادخواست طلاق داده بنده میتونم هم از چک بعنوان همه حقوق مالیم استفاده کنم چون توافقی بود بین خودمون و آیا تصنیف اموال به من تعلق میگیرد؟ و آیا با وجود اینکه شوهرم خودش دادخواست طلاق داده می‌ تونه عدم تمکین بگیره؟؟ و اجازه ازدواج مجدد بگیره؟و من میتونم از حق حبس استفاده کنم چون واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم با ایشون زندگی کنم چندین بار هست که دادخواست میده و من کوتاه میام؟؟لطفا به همه سوالاتم پاسخ بدید تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که شما زندگی مشترک را آغاز نکرده اید و به اصطلاح زیر سقف نرفته اید میتوانید از حق حبس استفاده کنید و باتوجه به توضیحات شما بنظر اینطور نمی باشد و شرط تنصیف ( ممکن است دادگاه ۵ درصد دهد و سقف آن پنجاه درصد می باشد) در صورتی که همسرتان بخواهد شما را طلاق دهد و در عقدنامه این شرط را امضا کند جاری است و در خصوص چک باید مطابق توافق طرفین و در حدود اختیاری که به شما داده شده است مبلغ چک را درج نمایید.

متاسفانه شما کلیه حقوق خوددرا بذل نموده اید.وشوهرهرزمالن بخواهدمی توانددادخواست طلاق دهداگر تقاضای طلاق به لحاظ تخلفات زناشویی نباشد تنصبف دارایی قالیت اجرا دارد

نمی توانی از مابذل خود رجوع کنی درمورد چگ سفیدنیز نمی تونی اقدام کنی زیرا متهم به جعل یا خیانت در امنت و یا حتی تحت شرایطی سرقت می شوید

در مورد چک شما این حق را ندارید که در آن مبلغ بنویسید و استفاده کنید. اما شرط تنصیف اگر باشد به شما تعلق میگیرد

با سلام
با فرض عدم بکارت ، حق حبس منتفی است .

درود
اگر بدون قید و شرط حقوق مالی خود را ابرا نموده اید دیگر نمی توانید دریافت کنید. بله شرط تنصیف دارایی اجرا می شود. شما اگر باکره نیستید حق حبس ندارید.

با درود..
در خصوص سئوالات شما به اختصار می توان گفت که::
۱_ در خصوص حقوق بذل شده، بلحاظ اینکه بطور رسمی در دفترخانه اقدام به بذل آن حقوق نموده اید، دیگر قاابل مطالبه نبوده و اساسا اقدامی در اینخصوص متصور نمی باشد..
۲_ دادخواست طلاق زوج نیز ارتباطی به تمکین ندارد و در صورت عدم تمکین، شوهرتان می تواند دادخواست تمکین بطرفیت شما مطرح و در اینخصوص حکم تمکین بگیرد..
۳_ در صورت داشتن شـرط تصنیف اموال در سند نکاحیه، در اینخصوص می توانید اقدام نمایید..
۴_ در صورت باکره بودن می توانید از حق حبس خود استفاده و هم زمان بدون تمکین نفقه دریافت نمایید..
موفق باشید..