اطلاع ازاین که چه کسی مبلغی را به حساب واریز کرده است چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۶۸ پاسخ ۸۲,۹۳۲ #43738

باسلام شخصی مبلغی را به حساب خانمم واریز کرده من چطوری می توانم بفهمم این شخص کیست لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۶۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به بانکی که پول به حساب واریز شده می‌توان از جدول ریز صورتحساب به حساب مبدا پی برد

دوست عزیزم سلام بهترین راه مراجعه به بانک مربوطه است مراجعه میکنین به اون بانکی که به حسابتون پول واریز شده ومیفرمایید که در مورخه فلان فلان مبلغ به حساب من واریز شده میخوام بدونم که این مبلغ توسط چه کسی به حساب من واریز شده است والسلام

سلام،مراجعه به بانک و دربافت صورتحساب

سلام و درود
یا در صورت داشتن یکی از برنامه ها ، سامانه ها و اینترنت بانک و یا در صورت رضایت و اجازه همسرتان با مراجعه به بانک قابل پیگیری است .

با مراجعه به بانک و دریافت صورتحساب

با سلام
به بانک مراجعه کنید و پرینت حساب بگیرید. موضوع را به دایره حقوقی بانک اطلاع دهید

بادرخواست پرینت ازبانک وشماره حساب شخصی که به حساب ریخته وبانک واریزکننده برامحل اقامت