نحوه گرفتن رضایت چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #97219841

باسلام.
بنده پارسال ماشینی از یه دلال گرفتم و سند ماشین به نام یه خانوم بود که قرار بود بیاد محضر و امضا کنه. در زمان معامله یک قرارداد کاری یک ماهه برای تعویض پلاک به بنده دادن و در حین بازرسی برای تعویض پلاک،شماره موتور دستکوب اعلام شد و تعویض پلاک صورت نگرفت.الان این دلال به جرم های بسیار متعددی در زندانه و منم روش شکایت کردم و آهی در بساط هم نداره و فک کنم تا آخر عمرش زندان بمونه. از طرفی ماشین به طور نجومی گرون شده.این خانم صاحب سند از این فرصت استفاده کرد و چون من نتونستم سر موعد مقرر یک ماه تعویض پلاک کنم، از طرفی نتونستم معامله رو فسخ کنم و ماشین تو دستم مونده.این خانم اوایلش تیغم زد تا وکالت دوباره بده و نداد. بعدش ماشین و به قیمتی که خودش فروخته یعنی۱۸۰ میلیون ازم میخاد و میگه به خودم ‌پس بده در حالی که الان قیمت ماشین بالای ۷۰۰ میلیون هس.من قبول نکردم اونم رفت پلاکاشو توقیف کرد. دیدم ماشین بره پارکینگ کلا از دستم خارج میشه و به دست دولت یا این خانوم برمیگرده چون من فقط قولنامه و وکالت کار یک ماهه دارم از ماشین.فعلا ماشینو گنگستری میرونم و از هر چراغ گردون داری حتی ماشینهای اداره برق هم گریزانم.بعدها مقداری پول به خانم دادم و قرار شد شکایتش رو پس بگیره.قراردادی به صورت دستی بینمون وضع شد. بماند که چقدر از این وضع سواستفاده کرد و منو وادار به چه کارهای غیراخلاقی کردوچه بلاها سرم که نیاورد.فردای وضع قرار داد خانم حین اومدن به دادگاه که شکایتشو پس بگیره وسط راه سکته کرد و مرد و من حین کمک کردن و گذاشتن وی به آمبولانس،کل کیفم و گوشیم و مدارکم و مخصوصا اون قرارداد فی مابین رو در آمبولانس جا گذاشتم و تا بیام بفهمم کجا مانده(چون اول شک به سرقت داشتم وآمبولانس به فکرم نمیرسید)کیف من به همراه وسایل خانوم تحویل شوهر--------- شد و واویلا. فک کنم بتونین حدس بزنین شوهره چقدر از زنش حریص تره.حالا من چطوری میتونم از پلاکم رفع شکایت کنم آخه؟ قانونی غیرقانونی زیر میزی؟هیچ راهی نداره؟درضمن بگم من از اون خانم یه کپی کارت ملی دارم.لطفا با هر روش قانونی یا خلاف که میشه راهنماییم کنین فقط از شر این شکایت خلاص بشم.حاظرم به یه خانم ۵ میلیون بدم و با کارت ملی خانم مرده بره رفع توقیف و اثر بکنه از پلاک.آیا به نظرتون شدنیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درح
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

درود بر شما، می‌توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت خانم مطرح نمایید.

سلام
اگر خانم قرارداد را امضاء کرده دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید اگر امضاء نکرده اصلا طرف شما خانم نیست و باید به دلال مراجعه کنید.