مرا متهم ردیف اول دانسته و سه سال حبس و رد مال محکوم شده ام، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۳۱۴ #97044661

در سال ۱۳۹۴ طی یک معامله که انجام دادم شرکت زمان تحویل بار بجای جنس درجه ۱ جنس نامرغوب و درجه سه تحویل داد. من هم طبق قرارداد که با مدیر عامل وقت داشتم چک صادره را پاس نکرد م بخاطر این موضوع اختلاف پیدا کردیم مدیرعامل وقت شرکت طرف معامله بجای تعویض کردن جنس با جنس درجه یک و رفع اختلاف از من شکایت کیفری کرد و من رو به زندان انداخت بعد از حدود هفت ماه شعبه پنجم دادگاه شهرستان به دلیل ناکافی بودن ادله رای به برائت بنده صادر کرد شاکی به رای پرونده اعتراض کرد پرونده به دادگاه تجدید نظر استان رفت دادگاه تجدید نظر رای به محکومیت من داد درضمن شرکت متضرر مدیرعامل وقت که شاکی من بود از سمت خود طی اطلاعیه در روزنامه رسمی کشور از سمت خود خلع و اخراج گردیده بود و رسما اعلام نمود وی هیچگونه سمتی در شرکت ندارد و صلاحیت پیگیری هیچ پرونده ای مربوط به شرکت را ندارد من در جلسه دادگاه مدارک دال بر عدم سمت قانونی مدیر عامل و آگهی روزنامه رسمی صادره شرکت را ارائه کردیم ولی دادگاه تجدید نظر مدارک را بدون استعلام شفاهی آنرا جعلی دانست و رد کرد با اینکه اذعان به عدم سمت قانونی مدیر عامل داشت و متاسفانه به من سه سال حبس داد والان من زندانی هستم تقاضای ماده ۴۷۷ کردم اعتراض زدم ۵ ماه پرونده را بلاتکلیف و دوباره فرستادن شهرستان درضمن دیوانعالی کشور تهران هم به رای دادگاه تجدیدنظر ایراد گرفت و اعلام نقض نمود و اینکه پرونده باید به کمیسیون ۴۷۷ ارجاع شود ولی هیچ توجهی نشد و بنده همچنان در زندان هستم دوباره اومدیم اعسار زدم جلسه اول رد کرد جلسه دوم اصلا برگزار نشد از دادگاه برای من نامه زدن که این شخص شاکی در خصوص این پرونده سمتی ندارد و صلاحیت پیگیری ندارد دادگاه اومده همچین حکمی برامون گرفته بعد بیست ماه حبس الان میگن جواب تقاضای اعسار رو شرکت باید تصمیم گیری کند شرکتی که نه شاکی هستش نه هیچی اطلاعی از روند پرونده داشته و دارد درضمن در متن حکم صادره از دادگاه تجدید نظر ذکر شده با توجه به اسناد ارائه شد اقای مدیر عامل هیچ سمت و صلاحیتی برای پیگیری پرونده ندارد و شرکت متضرر شاکی نمیباشد بعد از ذکر این مطلب همچنان علیرغم نقض رای دیوانعالی کشور به کمیسیون ارجاع نداده و مرا متهم ردیف اول دانسته و سه سال حبس ورد مال درحق شاکی و دولت محکوم نمودن علیهذا من در زندان بلاتکلیف و سردرگم همچنان در حبس هستم خواهشمندم راهکار ارائه فرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگررای در دیوان نقض شده و به بدوی رسیده حتما اجرا گرفته و اقدام نمایید

اگر رای قطعی در دیوان نقض شده رونوشت رای به اجرای احکام کیفری ،ودرخواست آزادی زندانی را بخوهید