هزینه تعمیر بورد پکیج با مالک است یا مستاجر؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۵ #97032193

با سلام و خسته نباشید ملکی را برای سال دوم به مستاجر اجاره داده شده و الان بورد پکیج خراب شده که تعمیر کار شرکت بازدید کرده و گفته هزینه تعمیر ان ۴۰۰ هزار تومان و هزینه تعویض بورد ۱میلیون و پانصد هزار تومان میشود.با توجه به اینکه هزینه تعویض بورد بعهده مالک بوده ایا در صورت تعمیر هزینه ان با مالک میباشد یا مستاجر؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام به شرایط بستگی دارد

با درود هزینه های اصلی با موجر است

باید دید در مورد بورد پکیج، قصوری متوجه مستاجر بوده یا خیر. اگر پکیج از ابتدا نو بوده و بدون هیچ مشکلی و مستاجر قصوری کرده و در اثر آن پکیج خراب شده هزینه تعمییر با موجر است.اما علی الاصول تعمییرات اساسی با موجر است و تعمییرات جزئی با مستاجر است مگر مواردی که قصور مستاجر ثابت شد.

باسلام
متاسفانه پاسخها در مشاوره ها شبیه به هم می باشند ومورد قبول نیستند

با سلام
مطابق قرارداد اجاره عمل میشود و اگر در قرارداد به این نکته ذکر نشود مطابق قوانین به نظر میرسد جزء هزینه هایی است که به عهده موجر می باشد .

با سلام هزینه پکیج بر عهده صاحب خانه است مگر اینکه در قرار داد چیز دیگری مقرر شده باشد ...مطابق قانون هزینه های کلی بر عهده موجر است و هزینه های مصرفی و خرد بر عهده مستاجر است

با سلام
هزینه های اساسی بر عهده موجر و هزینه های خرده و مصرفی بر عهده ی مستاجر میباشد مگر اینکه تقصیر یا کوتاهی مستاجر در خرابی آن محرز گردد