آیا آموزش و پرورش سجل کیفری می خواد یا سو پیشینه ی موثر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۸ #97017135

با سلام
من ۸ سال پیش قبل از ازدواج با همسرم، با عنوان رابطه ی نامشروع ما رو گرفتند، در صورتی که کنار دریا بودیم و در نهایت به دادگاه رفتیم پدرم با فیش حقوقی ما رو ازاد کرد و در نهایت قاضی صد تومن جریمه نقدی کرد ما رو و از حقوق پدرم کم شد.
الان من آزمون استخدامی آموزش و پرورش دادم و مصاحبه و آزمون کتبی رو قبول شدم، می خواستم بدونم در گواهی سو پیشینه آموزش و پرورش درج میشه؟ اخه شنیدم اگر درخواست برگه ی شماره یک بدن درج میشه و با عنوان فساد اخلاقی رد می کنند.
خواهش میکنم جوابمو بدید، کلی زحمت کشیدم، اگر درج میشه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم درج نشه و از سابقه م پاک شه؟ اخه اون شخص همسرمه، یکسال بعد ازدواج کردیم.
ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سابقه مورد نظر تاثیری در روند استخدامی ندارد در ادامه خدمت نیز تاثیر ندارد چون جزء سوابق موثر کیفری نیست چنانچه پاسخ قانع کننده نیست اعلام کنید تا توضیح بیشتری ارایه شود

علت رای منفی را ذکر کنید

این سابقه بطور کلی مانع استخدام نیست مگر در اداراتی که شخصیت وارسته ملاک است مثل قضاوت سپاه نمایندگی مجلس و قس علیهذا