شرایط درخواست ازدواج مجدد چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۵ #96962002

سلام در چه شرایطی همسرم میتونه اجازه ازدواج مجدد بگیره؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید، یا با اذن همسر اول امکان پذیر است

با سلام
در صورتی که زوجه تمکین ننماید و یا مشکل و بیماری در خصوص زناشویی داشته باشد،حکم به ازدواج مجدد زوج صادر میگردد

با احراز یکی از شرایط مندرج در ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده سابق اجازه ازدواج مجدد صادر می شود. لیکن رسم عاشق نیست با یک دل دو دلبر داشتن یا زجانان یا زجان باید که دل برداشتن

درصورت عدم تمکین زوجه ویا بیماری یا ترک زندگی ازسوی وی زوج میتواند‌بااثبات آنهاتقاضای ازدواج مجددبدهد

با سلام
پس از صدور حکم عدم تمکین زوجه، زوج می تواند درخواست صدور دستور ازدواج مجدد نماید

سلام
مرد نمیتواند با داشتن زن، همسر دوم اختیار کند مگر در موارد زیر:
 ۱_ رضایت همسر اول
۲_عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی
 ۳_ عدم تمکین زن از شوهر
 ۴_ ابتلاء زن به جرم یا امراض صعب العلاج
۵_ محکومیت زن به حبس بیش از شش ماه
 ۶_ ابتلا زن به هرگونه اعتیادمضر
 ۷_ ترک زندگی خانوادگی از طرف زن
۸_عقیم بودن زن
۹_ غایب مفقودالاثر شدن زن

چنانچه نشوز زوجه به صورت قانونی اثبات شود یا زوجه مشکل و بیماری برای ادای تکالیف زناشویی و تمکین خاص داشته باشد ، امکان درخواست تجویز ازدواج مجدد برای زوج وجود خواهد داشت .