در رابطه با حکم اعسار محکوم به راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۴ #96903834

میخواستم تحلیل حکم رو دقیق بدونم و اینکه داستان این حکم چی هست باید بدیم یا نباید بدیم و اینکه یعنی چی؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه طبق حکم قطعی شخصی محکوم به پرداخت شود، مال مورد حکم را محکوم‌به گویند، حال اگر محکوم نتواند به دلیل عدم تمکن مالی، آن مال را طبق حکم بپردازد، دادخواست اعسار میدهد تا پس از قبولی، متناسب با شرایط و تمکن وی، پرداخت محکوم‌به تقسیط گردد.

درود
اعسار دو حالت دارد
حالت اول اعسار کلی یعنی کلا توان پرداخت وجود ندارد که این مورد معمولا توسط دادگاه ها پذیرفته نمیشود .
حالت دوم و حالت رایج اعسار و تقسیط است یعنی اثبات میشود که توان پرداخت یکجای محکوم به وجود ندارد و جهت پرداخت قسط بندی می گردد .

اگر توانی پرداخت محکوم به را ندارید اعسار بدین
محکوم به یهنی مالی که به آن محکوم شدید

سلام، اعسار زمانی پذیرفته است که عدم تمکن مالی شخص جهت پرداخت محکوم به برای دادگاه محرز شود و در این صورت محکوم به تقسیط خواهد شد.

با درود اگر توانایی پرداخت محکوم به را نداشته باشید میتوانید تقاضای اعسار نمایید و دوشاهد نیز معرفی کنید صورت اموال خویش را هم معرفی النهایه دادگاه تصمیم می‌گیرد که شما معسر هستید یا خیر، درضمن ظرف یکماه از صدور اجرائیه می‌بایست اعسار دهید البته پس از آن هم شدنی ق

محکوم به مالی است که شخص متعهد طبق حکم صادره باید ان را تحویل دهد و در صورت درخواست اعسار و ناتواتایی در پرداخت ان و پذیرش آن، شرایط تعین شده دادگاه در نحوه پرداخت محکوم به ملاک قرار میکیرد.