میتوانم در سایت ثنا پرونده ام را مشاهده کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۸ #96885685

باسلام خدمت شما بزرگواران و افتخار آفرینان فرشته نجات زندگی ما انسانها سلام میکنم و خدا قوت یه همگی شما، خواستم بپرسم که من یه پرونده در شهرستان داشتم ۳ سال پیش الان نه شماره پرونده را دارم و شماره همراه پدرم که رمز عبور به همراهشون پیامک گردید چون پدرم اون سال برام فیش حقوقی گذاشتن و الان اون شماره رو ندارند.. خواستم از شما سروران گرامی و عالی قدر ان محترم درخواست راهنمایی کنم و با اطلاعات مثل شماره ملی میتوانم در سایت ثنا پرونده ام را مشاهده کنم یا چه کاری میتوانم انجام بدهم؟
قبلا دست بوس شما همگی سروران محترم میباشم و التماس دعا دارم..
یا علی...

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما در صورت مفقودی رمز ثنا با مدارک شناسایی به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمایید . لازم به ذکر است اقدامات اجرایی معمولا در ثنا قابل رویت نمی باشد ‌.

برای دریافت رمز شخصی از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید.

سلام و ادب به دفتر خدمات قضایی برای دریافت رمز شخصی مراجعه فرمایید

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید رمز شخصی جدید بگیرید.

پرونده اجرایی در سامانه ثنا قابل رویت نیست باید به اجرای احکام مراجعه نمایید

اگر برگ ثنا را گم کردید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و رمز شخصی خود را بگیرید