آیا بعد از دیدن آگهی های قضایی دیگه بهشون دسترسی نیست در حالیکه متن ابلاغیه رو من ندیدم هنوز؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۵ #96818946

سلام
من وارد کاربری ثنا شدم در قسمت آگهی های قضایی یه ابلاغیه دیدم و روش کلیک کردم و یه صفحه ای در پایین ظاهر شد (نام دادگاه و تاریخ و عنوان ... ) بعد اومدم دریافت فایل رو زدم و همچنین مشاهده رو که در هر دو مورد پیام داد (سیستم در حال استخراج و چند دقیقه بعد مراجعه کنید) چند دقیقه بعد دوباره مراجعه کردم اصل آگهی دیگه در سامانه نبود که متن ابلاغیه رو دانلود کنم الان چه اتفاقی می افته؟
الان من باید چی کار کنم؟
ممنون از پاسخگویی تون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فایل های ابلاغی را میتوانید در قسمت ابلاغیه های دیده شده در سامانه ثنا مشاهده فرمایید

با عرض پوزش اصلاحیه :

 کاربر می تواند از طریق مراجعه به سامانه روزنامه رسمی در درگاه www.rrk.ir با انتخاب گزینه " سامانه آگهی الکترونیک قضایی " در بخش " پیوند ها " ( در قسمت پایین صفحه سایت ) به سامانه آگهی ورود یافته و بر اساس شرایط شیوه نامه نسبت به جستجوی آگهی اقدام نماید .
لازم است کلیه فیلد هایی که با علامت * مشخص شده است دقیقا تکمیل و نسبت به کلیک بر روی دکمه(( بازیابی اطلاعات)) اقدام و ابلاغیه مذکور را مشاهده نمایید.

سلام .در همون سامانه ثنا قسمت ابلاغیه های مشاهده شده می تونید ابلاغ رو ببینید

باسلام اصلا نگران نباشید

وقتی در سامانه ثنا ابلاغیه ای مشاهده میشود از لیست ابلاغیه های جدید به لیست(( ابلاغیه های مشاهده شده)) منتقل و در دسترس بوده و از آنجا میتوانید مجددا ابلاغیه را مشاهده نمایید.

فایل های ابلاغی درسامانه محفوظ ومجددقابل ملاحظه است .شاید اشکال فنی سامانه باشد دروقت دیگرمراجعه کنید