چطور حضانت فرزندم را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۴ #96753544

باسلام
یبار این پبام را وکلای محترم توضیع دادند ولی من قانع نشدم لطفا راهنمایی کنید دادگاه تا ۷سالگی حضانت پسرم را داده به زنم حالا چون در شهر دیگه هستم و تحویل و ملاقات در به ماه هست و من نمبینم و حتی خانواده ام نمبینند و کارهای که از جمله سرکار رفتن تا نصف شب و خونه نبودن و قبل طلاق پسرمو اذیتش دادن با شاهدین و حرف های که میگن تا پسرم حتی بعد ۷ هم نیاد الان زنگ زده بهم گفته هیچ کس نمبتونه تا پایان ۷ سالگی پسرت را بهت بگه لطفا راهنمایی بفرمایید تا کاری کنم حضانت را ازش بگیرم و پسرم بیاد پیشم اصلا خبر ندارم تو یه سال بزرگ شده یا مریض شده یا...چون در تهرانم و اونا در شهرستان ماده ای بغرمایید تا ملاقات را در وقت مقر مادرم بگیره حتی میگه بعد که اومد پیشت من در هفته سه بار میبینم و حق نداری ببری تهران ولی اونا در ماه یبار به من ملاقات دادند که اونم نمبینمش فقط سوالم اینه چکار کنم ملاقات که در ماه هستش مادرم ببره و مدتش زیاد باشه و دوم اینکه مهمترین کاری که بشه کرد با هر تبصره یا ماده از دستش بگیرم فقط با احترام

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند تا سن هفت سالگی با مادر است مگر اینکه صلاحیت اخلاقی برای حضانت نداشته باشد

دادخواست افزایش مدت ملاقات فرزند را مطرح کنید

درود
حضانت فرزند تا هفت سالگی قانونا با مادر است مگر اینکه بتوانید ثابت کنید در تربیت فرزند کوتاهی کرده سلامت جسمی یا روانی کودک در معرض خطر یا مادر صلاحیت نگهداری فرزند ندارد مثلا اعتیاد به مواد مخدر ازدواج مجدد و...که با دادن دادخواست سلب حضانت میتوانید سلب حضانت کنید
همچنین در ساعت و اوقاتی که برای ملاقات فرزند تعیین شده است مادر حق ممانعت از ملاقات فرزند ندارد در غیر این صورت جرم مرتکب شده علاوه بر حبس به جزای نقدی هم محکوم می شود

با سلام حق ملاقات فرزند پسر زیر ۷ سال برای شما محفوظ است دادخواست افزایش ساعت ملاقات فرزند مشترک را به دلیل بعد مسافت و دوری راه بدهید تا بتوانید زمان بیشتری در ماه با فرزندتان ملاقات داشته باشید .

باسلام شما با استفاده از مشاوره تلفنی بهتر به نتیجه میرسید

درود بر شما، حضانت تا پایان ۷ سالگی قانونا با مادر است، مگر بتوانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات کنید تا حضانت از ایشان سلب شود، لکن در این مدت طبق نظر قاضی ایشان بایستی اجازه ملاقات طفل با شما را بدهند. در زمان حضانت شما نیز بایستی طبق نظر قاضی ایشان بتوانند فرزند را ملاقات کنند، لکن نمیتوانند مانع بردن فرزند به تهران شوند.

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است مگر اینکه بتوانید ثابت کنید در تربیت فرزند کوتاهی کرده سلامت جسمی و روانی کودک در معرض خطر یا مادر صلاحیت نگه داری فرزند ندارد مثلا اعتیاد به مواد مخدر ازدواج مجدد و...که با دادن دادخواست سلب حضانت میتوانید با دلیلخ معتبر سلب حضانت کرد ضمن اینکه در ساعت و اوقاتی که برای ملاقات فرزند تعیین شده است مادر حق ممانعت از ملاقات فرزند ندارد در غیر این صورت جرم مرتکب شده علاوه بر حبس به جزای نقدی هم محکوم می شود