کارتم مفقود شده ولی پول کم شد؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۲ #96741008

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
توروخدا کمکم کنید
یک هفته پیش از مغازه ای خرید داشتم موقع برگشت به منزل متوجه شدم کارتم نیست به همان مغازه مراجعه کردم ولی پس از ۱۰ میلیون از حسابم کسر شد _احتمال دادم که کارت تو مغازه افتاده و چون موقع خرید رمز رو اعلام کردم هرکی پیدا کرده حتما رمزو میدونسته و برداشته
شکایت کردم معلوم شد یک عدد گوشی اپل دسته دوم از یک موبایل فروشی خریداری شده ولی دوربین نداشتند
راه دیگری وجود داره برای پیگیری ؟؟؟؟
دیگه دارم دیوونه میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به بانک اعلام میکردید تا حساب شما مسدود شود. شکایت کنید

در لحظه باید به بانک اعلام میکردید تا حساب شما مسدود شود. شکایت کنید

سلام
شما همان لحظه میبایست به شعبه بانکتان مراجعه میکردید و اعلام مفقودی میکردید در حال حاضر شکایت مطرح کنید