دادگاه درمورد خیانت زن چطوری پیگیری میکنه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۰۲ #96657787

زن من به همراه دو تا از دوستاش یه مهمونی مختلت رفت و به من خیانت کرد. من از این موضوع خبر نداشتم. الان چند ماهه که خونه رو ترک کرده و پیگیر کارای طلاقه. منم تونستم عدم تمکین اونو ثابت کنم. بعد گذشت ۸ ماه از رفتنش دختر داییش که توی اون مهمونی همراه اون بود موضوع رو برام تعریف کرد منم صداشو ضبط کردم. با پیگیری های من متوجه شدم که این خانم قبلا هم این کارو میکرده و ازش فیلم و عکس دارن. از دختر داییش خواستم فیلمو به من بده تا بتونم کاری انجام بدم ولی قبول نکرد و گفته همه چیزو پاک کرده اما مطمئنم دروغه ولی من هنوز اون فایل صوتی که مکان و اسم تمام اون آدما و چه اتفاقی افتاده رو که برام توضیح داده رو دارم. میخوام بدونم اگه شکایت کنم دادگاه چطوری به این پرونده رسیدگی میکنه؟ آیا با احظار اون آدما و قسم خوردن و دست روی قران گذاشتن اکتفا میکنه؟ یا با روشهای سختگیرانه اعتراف میگیره؟ مثل مامور آگاهی با کتک زدن

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
چنانچه ایشان اظهارات خوذ را تکذیب نماید ؛ به صدای ضبط شده اعتنایی نمیشود.

باسلام بااین تفاسیر اثبات رابطه نامشروع سخت است اگر دلایل و مدارک دیگری دارید نسبت به شکواییه مبنی بر رابطه نامشروع اقدام نمایید.

فیلم و عکس به عنوان دلیل محسوب نمی شود صرفا به عنوان اماره برای قاضی خواهد بود لذا ارتباط نا مشروع ثابت نخواهد شد

با سلام
پس از شکایت شما یا به تعبیر بهتر ، پس از گزارش شما در صورتی که مرجع قضائی خیلی جدی رسیدگی کند ، احتمال این که جرم ارتباط نامشروع ثابت شود زیاد است ولی در مسائل ناموسی این چنین با توجه به سیره دین و بزرگان دینی در پرده پوشی این نحوه از گناهان ، معمولا قضات نیز سخت گیری نمی کنند و این پرونده ها نتیجه مورد نظر را نمی دهد یعنی به محکومیت منجر نمی شود و به لحاظ اخلاقی بهتر است نادیده بگیرید خداوند ستارالعیوب است ما هم باید تا حد ممکن نادیده بگیریم

وجود فیلم و عکس در جمع مختلط و شرب و خمر و... درصورت تایید پلیس فتا به اتهام رابطه نامشروع و فعل حرام تعقیب می شود

باسلام با ضبط وفیلم رابطه نامشروع اثبات نمیشود اگر شهود دارید معرفی کنید

سلام برای اثبات رابطه نامشروع نیاز به دلایل و مدارک محکمه پسند می باشید صرف اما و اگر چیزی رو مشخص نمی کنه