تاخیر دارد در تحویل ساختمان، چطور اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۵ #96617348

۵ همسایه ملکی را تجمیع و با بساز بفروش قرارداد بستیم تاریخ تحویل فروردین ۹۸ بوده که الان در تیر ۹۹ هنوز تحویل نداده است. در حین ساخت طبق قرارداد مالکین باید سه دانگ از سند به نام سازنده میکرد که سازنده هیچ پیگیری در این خصوص نکرد و حتی ما مالیات ملک هامونو پرداخت کردیم ولی تا کنون سند نزدیم. در این یکسال بارها ما تهدید به شکایت کردیم و با چرب زبانی سر ما رو شیره مالید و در باب دوستی قضیه رو کش داد که این کار رو نکنیم (جالب این بود بسیار از شکایت وحشت داشت). الان فقط نصب پکیچ، آسانسور، کنتور برق و گاز مانده و انجام نمی دهد و میگه شما نمی تونید از من شکایت کنید چون شما باید بابت دیرکرد انتقال سند به من باید خسارت بدهید و من از شما شاکیم. حال با توجه به اینکه همه مالکین مستاجر بوده و باید تخلیه کنند شکایت هم خیلی وقت گیره ما نمیدونیم چیکار کنیم و از این نظر که سازنده ها اشخاص بسیار حقه بازی هستند و مالکین بی تجربه الان کار رو به لات بازی کشوندند و درب ساختمان رو به روی مالکین باز نمیکنند. در حالی که مالکین همه حاضر به انتقال سند هستند.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
آیا توافق نامه ای بین شما و سازنده تنظیم شده است ؟
متن توافق نامه چه چیزی قید نموده اید ؟
آیا شروطی برای تحویل و خسارات احتمالی اشاره نموده اید ؟
برای حل این مساله و تبادل چندین سوال ، مشاوره تلفنی را برای شما بزرگوار پیشنهاد میکنم

سلام.با توجه به اینکه سند ملک به نام شما می باشد می توانید خلع ید غاصبین و همچنین الزام به انجام تعهد را از آنها بخواهید و در مقابل آنها نیز می توانند الزام شما به انتقال سند را بخواهند و در این بین اگر کسی در انجام تعهداتش کوتاهی کرده باشد به تشخیص دادگاه ملزم به جبران خسارت طرف مقابل می شود.

سلام در قرارداد مگر نوشتین نزدن سند دیر کرد داره ؟؟ بعدشم شما هم میتونین نسبت به دیر کرد شکایت کنین این سازنده میخواد شما رو اذیت کنه تا خودتون ازش شکایت نکنید نسبت به دیرکرد در ضمن قولنامه رو بایددید تانظر دقیق داد