تا به الان نه در سیستم میتونم ببینم نه پیامک اومده. امکان داره واخواهی دستشون نرسیده باشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲۹ #96611559

برای بنده حکمی غیابی صادر شده، که بعد از ثبت نام در ثنا آن را مشاهده کرده ام. ۳ روز از مهلت واخواهی باقیمانده بود که بنده در دفتر قضایی درخواست واخواهی دادم (۱۷ دی) و کد رهگیری و پرینت به من دادند. اما تا به الان نه در سیستم میتونم ببینم نه پیامک اومده. امکان داره دستشون نرسیده باشه؟ یا دلیلش چیه که من نمیبینم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق سامانه ثنا اقدام نمایید در صورت عدم حصول نتیجه مراجعه حضوری به شعبه داشته باشید

سلام میتوانید به دفاتر الکترونیکی قضایی مراجعه و پیگیری نمایید موفق باشید

با سلام میتوانید جهت پیگیری به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید .

با درود خیر به دستشان خواهد رسید صبور باشید

درود بر شما، معیار تاریخ ثبت دادخواست در دفاتر الکترونیک قضایی‌ست، لکن جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به دفتر الکترونیک قضایی مذکور مراجعه و با دردست داشتن کدرهگیری، اقدام به بررسی نمایید.

مهم تاریخی است که شما واخواهی خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت میکنید. این نهاد خود ارسال میکند.

خیر . با ثبت درخواست در سستم دفاتر خدمات قضایی ، موضوع به دادگاه مربوطه ارجاع میشود . ممکن است به دلیل تقارن ایام ارجاع با اواخر برج که زمان تنظیم آمار شعب است تاخیری چندروزه در ثبت درخواست و انعکاس در ثنا پیش بیاید . این تاخیر تاثیری در زمان شما نداشته و تاریخ شما برابر زمان اقدامتان در دفاتر محاسبه میگردد .