حکم رشد برای من چه حقوقی ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۲ #96605841

سلام میخواستم کمکم کنید من ۲۳ سالمه و زندگی در خانواده خود با مشکل مواجه شدم هیچ گونه تفاهمی نداریم و من هیچ ازادی برای تنها بیرون رفتن ندارم و حق اوردن کسی در زندگیمو ندارم میخواستم ببینم حکم رشد چه کمکی میتونع به من بکنه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز
شماعاقل وبالغ بوده ونیازی به حکم رشد, ندارید ضمنا اگر سختگیریهای خانواده راازجنبه دلسوزی ونگرانی آنها برای شما در نظر بگیرید قطعا نظرتان عوض خواهدشد .

سلام
شخصی که رشید خوانده می شود می تواند به صورت آزاد و مستقل در امور مالی خود دخل و تصرف داشته باشد. پس در نتیجه در مورد امور مالی خود از اهلیت استیفا برخوردار می باشد.
میخواستم ببینم حکم رشد چه کمکی میتونع به من بکنه////می توانید به صورت مستقل در امور خود دخل و تصرف داشته باشید
به محض اینکه به سن قانونی رسیدید بالغ محسوب می شوید
در قانون آمده است: ھیچ کس را نمی توان بعد از رسیدن به سن بلوغ به عنوان جنون یا عدم رشـد محجـور نمـود ، مگـر
آنکه عدم رشد یا جنون او ثابت شده باشد . سن بلوغ در پسر ۱۵ سال تمام قمری و در دختر ۹ سال تمام قمری است.

پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی احتیاج به حکم رشد ندارید

سلام. دوست عزیز شما احتیاج به حکم رشد ندارید و بالغ و رشید هستید. حق ندارند آزادی شما را سلب کنند لکن تا زمان سکونت در منزل پدری بهتر است جانب احتیاط و احترام را رعایت کنید. از مشاوران روانشناس کمک بگیرید.