چرا اون شعبه حکم را اجرا نمیکند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۳ #96345693

سلام رای دادگاه به نفع من صادر شده پرونده فرستاده شده اجرای احکام امروز پیامک اومد پرونده به اجرای احکام واصل شد. من امروز رفتم اجرای احکام گفتم برای من پیامک اومده که پرونده من اومده برای اجرا به من گفت ما برای متهم احضاریه فرستادیم تا بیاد سوال من اینجاست که رای دادگاه که صادر شده و برای اجرا هم اومده چرا اون شعبه حکم را اجرا نمیکند و باز میگوید که متهم را احضار میکند چکار به متهم دارد حکم باید اجرا شود چون حکم قطعی است اگه ممکنه راهنمایی بفرمایین که روالش به همین شکل هست که شعبه گفت یا خیر بخدا خودم نمیدونم چکار کنم.ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متهم باید برای اجرای احکام حضور یابد در غیر این صورت جلب خواهد شد

درود بر شما، روال همین است که اتفاق افتاده، ابتدا متهم را به اجرای احکام احضار می‌کنند، سپس چنانچه ایشان استنکاف نمود، دستور جلب وی را صادر خواهند کرد.

با درود
روال است که خدمتتان عرض شده است، ابتدا به متهم ابلاغ می‌شود تا جهت اجرای حکم حاضر شود

باسلام اصولا برای محکوم علیه جهت اجرای حکم ابلاغ ارسال می شود درصورت عدم حضور جلب می شود و حکم اجرا خواهدشد.

اجرای احکام قبل از هر اقدامی باید متهم را جهت اجرای حکم احضار کند سپس در صورت عدم مراجعه متهم دستور جلب صادر شود این از حقوق مسلم متهم است

اجرای احکام ابتدا متهم را برای اجرای حکم احضار میکند و در صورتیکه از حضور استنکاف نماید دستور جلب وی را صادر میکند .

درود
بله صحیح گفتند متهم باید برای اجرای حکم حاضر شود.