منظور از این جمله "صرف پیامک رابطه ی نامشروع نیست" چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۸۵ #96207344

سلام..
منظورش اینه که حداقل یه یار دیدار یا تماس فیزیکی داشته باشند یا فقط شامل پیامک و چت مثبت میشه...ممنون میشم توضیح بدید..اجرتون با خدا

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام یعنی اصل بر این است که با رابطه پیامک فیمابین طرفین جرمی محقق نشده است مگر اینکه متن پیامکها حاوی مسائل جنسی باشد.

باسلام:هر رابطه پیامکی را نمی توان نامشروع دانست مگر اینکه ارتباطات پیامکی مطالب جنسی،وتحریک آمیز،یا تصویری باشد ولی بعضی از قضات رابطه تلفنی را هم نامشروع می دانند.

منظور این هست ک رابطه نامشروع با صرف پیامک اثبات نمی‌شود لبته پیام ها اگر خارج از عرف و محتوای نامشروع داشته باشند نیز می‌توانند برای احراز رابطه نامشروع مورد استناد قرار گیرند و بستگی ب تشخیص و رویه قضات دارد

سلام به صرف قدم زدن خلوت کردن صحبت کردن مجازات ورابطه نامشروع بر طرفین اعمال نمی شود مگر از حد قانونی و شرعی و خارج از حد مشخص با یکدیگر رابطه بر قرار کرده باشند موفق باشید

اگر پیامک های رد و بدل شده بین دختر و پسر حاوی مطالب خلاف عرف و عفت باشد، مصداق رابطه خلاف عفت و یا رابطه نا مشروع تلقی می گردد

منظور این است که هر ارتباطی از جمله رابطه مجازی و پیامکی را نمیتوان رابطه نامشروع دانست مگر آنکه غیر شرعی بودن این رابطه احراز گردد . مانند ارتباطات پیامکی حاوی مطالب جنسی و تحریک آمیز و .....

بله صرف پیامک رابطه نامشروع به حساب نمیاد