آیا من خودم می تونم یکی از آشنایان یا دوستانم را به عنوان داور برای همسرم معرفی کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۹ #96134089

من درخواست طلاق غیابی دادم همسرم ده ساله من و دو پسرم را ترک کرده و در جلسه ای که برگزار شد قاضی گفت باید یک داور برای خودم معرفی کنم. و برای شوهرم که مفقودالاثر و غایب مجهول المکان است نیز یک داور معرفی بشه. اگر داوری معرفی نشد من خودم به دادگاه هزینه ای بپردازم و یک داور بگیرم. سوالم اینه که آیا من خودم می تونم یکی از آشنایان یا دوستانم را به عنوان داور برای همسرم معرفی کنم. ایشان از دوستان خودمه و در دادگاه بگه که من همسر این خانم را می شناختم و مدتی است که غایبه. به عنوان کارفرما یا دوست شوهرم خودش را معرفی کنه. هیچ کس از فامیل و خانواده شوهرم در ایران نیستند. دوستانشو هم نمی شناسم. لطفا راهنمایی کنید. گرفتن داور از طرف خودم و معرفی اون به عنوان دوست یا کارفرمای شوهرم به ضرر پرونده من نمی شه؟ متشکرم

مشاوره حقوقی داوری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلا:باتوجه به اینکه شوهرتان مفقود آلا اثر است ،ازطریق دادگاه داور انتخاب کنید.

سلام. تعیین داور برای همسر غایب را از طریق دادگاه درخواست نمایید. با تشکر

سلام

دادگاه داور را تعیین نماید بهتر است

درود بر شما
بهتر از از دادگاه تقاضای تعیین داور نمایید و هزینه زیادی نیز ندارد .

با سلام و ادب
لطفا از داوری مستقر در دادگاه استفاده نمایید.

با درود میتوانید از دادگاه این تقاضا را بنمایید

بله
منعی قانونی ندارد
اما بهتراست از دادکاه بخواهیداز داوران مستقر در دادکاه شخصی را بعنوان داور شما معرفی نمایند