آیا شناسنامه فوتی پدربزرگ خود را به اداره ثبت ببریم پاسخگو خواهند بود و اطلاعاتی از زمین به ما خواهند داد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۹ #96101828

سلام
اگر هیچ سندی در خصوص اصلاحات ارضی نداشته باشیم ولی مطمئن باشیم که زمین کشاورزی به نام پدربزرگمان بوده است.. الان باید از کجا پیگیری کنم؟
آیا حتما باید برگه داشته باشیم تا بتوانیم ثابت کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا باید برای دریافت گواهی انحصار وراثت اقدامات لازم را انجام دهید بعد از طریق ادارات و سازمان ثبت استعلامات را انجام دهید

می بایست گواهی حصروراثت را جهت پیگیری ارائه نمائید تاپاسخگوی شما باشند و ممکن است بدون ارائه مشخصات پاسخی بتوانید دریافت کنید .

با سلام
بایستی اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نمایید و با استناد به ان و نیز گواهی فوت و شناسنامه مرحوم جهت این امر اقدام نمایید

-- بدون ارائه گواهی حصروراثت امکان پیگیری هیچ موضوعی مربوط به متوفی وجود ندارد .
-- در مورد مذکور بدون ارائه مشخصات بعید است که پاسخی بتوانید دریافت کنید .

با سلام
استعلام اصلاحات اراضی ، از طریق سازمان تعاون روستایی امکان پذیر است...