فرزند حاصل از زنا در صورت ازدواج شرعی پدر و مادرش آیا میتواند از حقوق فرزند بهره مند شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۳ #96071182

با سلام و احترام
فرزند حاصل از زنا در صورت ازدواج شرعی پدر و مادرش آیا میتواند از حقوق فرزند حلال زاده بهره مند شود؟با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه چون در زمان تشکیل جنین هیچگونه رابطه شرعی و زوجیت بین این دو نفر نبوده لذا اگر این دو فرد بعد از تولد این فرزند اقدام به ازدواج نمایند هیچ تاثیری نخواهد شداشت
البته بایستی عرض شود این امر صرفا در ارث نبردن طفلی که از زنا متولد شده صدق میکند و برای امورات دیگر مانعی نیست
البته برای اینکه طفل از والدین ارثی ببرد والدین میتوانند اقدام به انتقال مال به نام ایشان نمایند .

به جز ارث بله
ازدواج بعد از زنا تاثیر ندارد

سلام
تمام حقوق بجز ارث را دارا می باشد.

سلام
خیر، مهم محرمیت در زمان نزدیکی میباشد
اما در صورت اقرار به خواندن صیغه محرمیت در هنگام نزدیکی موجب مب شود که دیگر تحقیقی صورت نگرفته و بحث زنا مطرح نباشد