مالکان قبل از من حیاط خلوت را به منزل اضافه نموده اند، در صورت فروش، بنده به مشکل نخواهم خورد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۳ #96036972

سلام
من یه خونه خریدم که سه مالک قبل از من حیاط خلوت خونه رو که مشاع نبود، قاطی خونه کرده و سقف زده ما نمیدونستیمو خریدیم.
حالا که میخواییم بفروشیم میترسم به مشکل بخوریم چیکار باید کنم؟
هزینه تخلفش چقدره؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در هنگام فروش موضوع به به خریدار متذکر شوید و در قرارداد هم ذکر کنید که هر گونه جریمه بر عهده ایشان است . در غیر این صورت باید حیات خلوت را به حالت اول درآورده و بعدا بفروشید .

سلام

اگر منزل را با همین کیفیت بفروشید و این امر را از خریدار مخفی کنید خریدار حق فسخ قرارداد و مطالبه خسارت خواهد داشت
در مورد هزینه های تخلف باید به شهرداری منطقه مراجعه کنید

شما خونه راباوضع موجود بفروشید

در هنگام انتقال سند امکان نداشته است متوجه نشوید ، بهرحال میتوانید از طریق شهرداری اقدام نمایید