کلاهبرداری و خرید ارز دیجیتال با برداشت از حساب دیگری

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹ #96028076

من کارم خرید فروش تتر (ارز دیجیتال) است. یک آدم کلاهبردار از من خرید کرده که از حساب‌های بقیه پول می‌دزدیده و به حساب من می‌زده و تتر می‌خریده. الان حساب من رو مسدود کردند، مقصر منم یا من بی‌گناهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید در دادگاه عدم ارتباط مجرمانه خود و آن فرد را ثابت نمایید

با سلام
متاسفانه بله با توجه به واریز مبالغ به حساب بانکیتان اکنون شما متهم به مشارکت یا معاونت در جرم محقق شده هستید و برای اخذ برائت بایستی خلاف آن را اثبات نمایید.

با سلام،با توجه به واریز به حسابتان اتهام متوجه شما است اثبات خلافش با شماست.

با سلام
چون مبالغ کلاهبرداری شده به حساب شما واریز میشده لذا فعلا شما مضنون و متهم به مشارکت یا معاونت در کلاهبرداری هستید مگر اینکه بیگناهی خود را در دادگاه اثبات نمایید