چه اقدامی انجام بدم که حبس نشم و مهریه رو اقساطی کنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۴۷ #96027095

سلام خسته نباشید
همسر بنده درخواست مهریه کرده و ۶ روزه دیگه باید برم دادگاه نه خونه دارم و نه ماشینی که به نامم باشه حقوقم هم ماهی ۳ میلیون تومانه واسه اینکه حبس نرم چه اقداماتی و کی باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طبق قانون جدید دقیقا با گرفتن حکم اعسار ب زندان نمیرود

با سلام دوست عزیز دادخواست اعسار دهید که با توجه به توضیحات شما توسط قاضی پذیرفته خواهد شد و از مهریه زوجه تسقیط شده و ماهیانه مبلغی از حقوق دریافتی شما کسر خواهد شد.

با سلام
اگر حکم اعسار بگیرید به زندان نمی روید و مهریه تقسیط می شود.

ادعای اعسار بکنید ، در نهایت هم مهریه تقسیط می شود و اصلا زندان نمی روید

سلام شما باید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید تا با توجه به اموال و درآمد شما پرداخت مهریه قسطی شود در صورت صادر شدن حکم اعسار و به اجرا گذاشتن حکم مهریه توسط زوجه چنانچه دو یا سه قسط پرداخت نگردد دستور جلب شما صادر میشود بنابراین در حال حاضر شما جلب نمیشوید

دادخواست اعسار می دهید اگر اعسارتان ثابت شود مهریه را تقسیط می کنند و حبس ندارید

سلام
با گرفتن حکم اعسار به زندان نمی روید و مهریه تقسیط می شود.