به دلیل عدم حضور در جلسه رای صادر شد در صورت اعتراض امکان تغییر رای وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۹ #95971945

سلام به دلیل عدم اطلاع از جلسه اول دادگاه خودشون رای صادر کردن و حکم ضربه شلاق دادن آیا با اعتراض رای دادگاه تغییر میکند یا جلسه جدید تشکیل میدهند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله
در فرجه قانونی واخواهی نمایید .

سلام باید واخواهی کنید و جلسه محدد تشکیل می شود . بعد از این که از خود دفاع کردید ممکن است برائت صادر شود یا مجازات تایید شود .

در صورتی که رای غیابی صادر شده باشد می توانید نسبت به رای واخواهی کنید (اعتراض به رای غیابی) و دفاعیات خود را در جلسه رسیدگی مطرح نموده تا بر حسب آن رای مقتضی صادر شود (در صورتی که ادله شما برای دفاع کافی باشد امکان نقض رای وجود دارد).