اگر فاضلاب قسمت غربی آپارتمان دچار ایراد گردد و نیاز به تعمیرات باشد، آیا هزینه تعمیرات شامل ساکنین شرقی هم می گردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۰ #95885044

با سلام و احترام
در یک منزل مسکونی ساکن هستم که دارای ۸ واحد می باشد، این ۸ واحد به شکل شرقی و غربی قرار دارند، فاضلاب قسمت شرقی و غربی از هم مجزا می باشد.
اگر فاضلاب قسمت غربی دچار ایراد گردد و نیاز به تعمیرات باشد، آیا هزینه تعمیرات شامل ساکنین شرقی آپارتمان می گردد؟
لطفا با ذکر ماده و بند قانونی شرح دهید.
متشکرم.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فاضلاب قسمت غربی دچار ایراد گردد و نیاز به تعمیرات باشد، آیا هزینه تعمیرات شامل ساکنین شرقی آپارتمان می گردد؟
خیر به استناد :
ماده ۴ ـ قانون تملک آپارتمان ها:

حقوق و تعهدات و همچنین سهم هر یک از مالکان قسمت های اختصاصی از مخارج قسمت های مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمت های اختصاصی تمام ساختمان به جز هزینه هائی که به دلیل عدم ارتباط با مساحت زیربنا به نحو مساوی تقسیم خواهد شد و یااینکه مالکان ترتیب دیگری را برای تقسیم حقوق تعهدات و مخارج پیش بینی کرده باشند. پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد الزامی است .

تبصره ۱ ـ مدیران مجموعه با رعایت مفاد این قانون ، میزان سهم هریک از مالکان یا استفاده کنندگان را تعیین می کند.
تبصره ۲ ـ در صورت موافقت مالکانی که دارای اکثریت مساحت زیربنای اختصاصی ساختمان می باشند هزینه های مشترک براساس نرخ معینی که به تصویب مجمع عمومی ساختمان می رسد، حسب زیربنای اختصاصی هر واحد، محاسبه می شود.
تبصره ۳ ـ چنانچه چگونگی استقرار حیاط ساختمان یا بالکن یا تراس مجموعه به گونه ای باشد که تنها از یک یا چند واحدمسکونی ، امکان دسترسی به آن باشد، هزینه حفظ و نگهداری آن قسمت به عهده استفاده کننده یا استفاده کنندگان است .

با سلام :
خیر ، وقت یاز هم مجزا هستند میبایست هزینه را همان قسمت پرداخت نمایند.