آیا حمل یا داشتن سلاح سرد یا بادی مشکل قانونی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۸ #95863667

سلام و خسته نباشید به شما...
آیا حمل یا داشتن سلاح سرد یا بادی (سلاح کمری بادی گازی CO۲) مشکلی دارد؟؟؟ اگر مشکلی دارد پس یک شهروند عادی که فاقد ابزار دفاعی است... چگونه میتواند در مقابل کسی که دارای سلاح گرم است دفاع کند؟؟؟ از طریق مراجع قانونی؟؟؟ مراجع قانونی که تا قبل از اینکه بر سند متجاوز صدمه جانی به افراد خانواده میزند.. آن وقت چه فایده ایی دارد؟؟؟ آیا حمل هر گونه سلاح گرم نیازمند مجوزی یا چیز خاصی هست؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قوانین مربوط به استفاده از سلاح در ایران بسیار سختگیرانه است و در قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز، مجازات استفاده غیر قانونی از سلاح گرم و مهمات به صورت صریح اشاره شده است
البته مجوز حمل سلاح به این معنی نیست که این افراد در هر زمانی که مایل باشند بتوانند از سلاح خود استفاده کنند.

حمل و نگهداری تفنگ بادی نیاز به مجوز ندارد و استفاده نادرست از آن ممکن است منتهی به وقوع یک جرم شود.

بسمه تعالی : بنا بر ترتیب سوالات پاسخ تقذیم میگردد.
۱) بله ۲) تصور از یک شهر دارای امنیت است و مطلب شما در فرض یک شهر غیر عادی و مشغول به جنگهای چریکی و خیابانی ست و شهرهای اشغالی توسط اجنبی که از امنیت ملی خارج شده . و در این حالت دولت موظف به مسلح نمودن شهروندان است مانند زمانیبکه عراق به ایران حمله نمود و شهرهای مرزی را تصرف نمود و تصور اینکه دیگران با سلاح گرم در حال حمله به شهروندان هستند تصور غلطی خواهد بود و نمیتواند مجوز بر مسلح نمودن شهروندان بر این اساس باشد .۳) در صورت اثبات یقینی بر حمله مسلحانه به مکان یا شخص، دولت موظف به تامین امنیت شخص یا مکان با گماردن افراد مسلح و. دوره دیده است و نیازی به حمل سلاح توسط افراد عادی نیست . ۴) بله حتما باید از طریق مراجع قانونی مجوز کسب گردد تا متناسب با تسلیحات و تجهیزات افراد دشمن و مهاجم ، سلاح در اختیار قرار گیرد .. ( حال اگر دشمن مهاجم را با تسلیحات و زره پوش آنها مشخص میفرمودید پاسخ بصورت دقیقتری تقدیم میگردید )

سلام
حمل سلاح های خاص از قبیل شکاری نیاز به جواز و در سلاح های بادی تفنگ بادی معمولی نیاز به جواز ندارد. هرگونه تعدی و ایراد آسیب از طرف هر شخصی نسبت به افراد دیگر جرم و قابل تعقیب جزایی می باشد .