رفع توقیف اموال برای مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۱ #95845241

زنم ماشینم رو توقیف کرد که راه در آمدم هست باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر خودروری شما وسیله امرا معاش شماست و از مستثنیات دین محسوب می شود میتوانید با اثبات موضوع ،درخواست رفع توقیف آن را بخواهید

با ارئه استشاهدیه و سایر ادله قانونی ثابت کنید ماشین توقیفی وسیله امرار معاش شما و خانوادتون هست تا بلافاصله رفع توقیف کنند

با توجه به اینکه خودروری شما وسیله امرا معاش شما است و از مستثنیا دین محسوب می شود میتوانید با اثبات موضوع درخواست رفع توقیف آن را بخواهید

باسلام میتوانید با مدارک ومستندات کافی به دادگاه اعلام نمایید خودرو تنها ممر درآمد شما و مستثتنیات هست.

با سلام..
در اینخصوص باید با ارائه مدارک و دلایل کافی درخواستی مبنی بر تنها منبع درآمد بودن ماشین متناسب با شغلتان و مستثنیات دین بودن آن را تقدیم دادگاه نمـوده تا در صورت اثبات موضوع با نظر قاضی تصمیم مقتضی اتخاذ گردد..
موفق باشید..

درود
با ارائه دلیل یا گواهی شهود مبنی بر وسیله امرار معاش بودن خودرو و موافقت مرجع توقیف کننده،می توانید رفع توقیف نمایید.

بایدمدارک و مستندات در خصوص اینکه وسیله کارشماست مثل تاکسی و ... ارائه کنید تا رفع توقیف شود