خیانت همسر برای بار دوم در تعلق مهریه به او تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۷۵ #95799525

سلام
همسر بنده دو بار خیانت کرده که بار اول به آگاهی منتقل شده و صورتجلسه انجام و در سیستم ثبت شد که بنده گذشت کردم حالا برای بار دوم به من خیانت کرده که به این صورت بوده شماره تلفنش رو به طرف مقابل داده و صحبت هایی با هم داشته اند و من با دسترسی به مکالمات تونستم صدای ظبط شده سمت همسرم رو دربیارم ولی توی مکالمه صدای طرف مقابل ظبط نشده اما همسرم اعتراف کرده که همچین اتفاقی افتاده و درسته مکالمه انجام شده حالا بنده دیگه نمیخام گذشت کنم و میخاستم که جدا بشم از همسرم ولی به دلیل شرایط مالی که دارم نمیتونم مهریه رو بهش بدم میخاستم بدونم چه کاری میتونم بکنم و چجوری میتونم بدون دردسر ازش جدا بشم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط طلاق ازناحیه زوج منوط به پرداخت تمام‌حق و حقوق قانونی زوجه است .‌ والا بدون پرداخت حقوق زوجه طلاق انجام نمیشود

سلام به هر حال شما با طلاق وی باید تمام حق و حقوق مالی وی را پرداخت کنید مثل مهریه و اجرت المثل و شرط تنصیف دارایی. در صورتی که توانایی پرداخت ندارید دادخواست اعسار بدید و به صورت تقسیط پرداخت کنید.