واریز اشتباهی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۵ #95695923

من اشتباه به حساب شخصی مبلغی واریز کردم چگونه می توانم پیگیری کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا به صورت صلح مسئله را حل کنید و در صورتیکه حل نشد دادخواست مطالبه وجه دهید

با درود میتوانید به لحاظ اشتباه و دارا شدن بلا جهت دادخواست مطالبه وجه دهید

با سلام می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید من در یکی از شعبات حقوقی پرونده هایی در این مورد دیدم که با توجه به میزان پرداختی بار اثبات تغییر می کرد قاضی شعبه معتقد بود اصل بر عدم تبرع است ودر پرداختی هایی که عرفا زیاد باشد کسی که پول به حسابش ریخته شده بود باید ثابت می کرد که از طریق قانونی و یا به واسطه معامله و یا اثبات دین و ... این پول به حسابش آمده است در غیر این صورت باید اعاده کند
اما در مورد مبالغ کم معتقدبود اگر طرف مقابل ادعای معامله و دین کند با توجه به وضعیت جامعه ممکن است این پول به خاطر حسابهای دستی و یا معاملات معمولی و ... می باشد و این پول بابت دین پرداخت شده است لذا واریز کننده باید اثبات نماید که آشنایی با طرف مقابل ندارد و امکان وجود معامله و دین وجود ندارد.
البته عرض کردم این رویه یکی از شعب حقوقی بود و نمی توان تعمیم داد

میتوانید با مراجعه به بانک مشخصات صاحب حساب را دریافت کنید تا بصورت صلح آمیز وجه را مسترد نمایند در غیر اینصورت از طریق مراجع قضائی مطالبه وجه نمایید .

ابتدا با او تماس بگیرید اگر قبول نکرد باید دادخواست مطالبه وجه طبق پرینت واریزی انجام دهید