اگر قابل درمان باشد بازهم با این شرایط گفته شده، همسرم میتواند مرا فسخ نکاح کند بدون مهریه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۴ #95648457

سلام من بعد از یکماه از هروسیمون متوجه بیماری به اسم واژینموس شدم ک از اینترنت دیدم و هنوز اطمینان ندارم ک داشته باشم یا نه چون شوهرم هم بسیار سرد مزاج بودن. . و درهمین حین ک دنبال درمان هم بودیم و دقیقا سر یکسال ، سر مساله بی اهمیتی دعوا کردیم و ایشان مرا بیرون کرد و الان یکسال و نه ماه هست منزل پدرم هستم و هر ماه مبلغ یک میلیون بعنوان نفقه ک دادگاه تعیین کرده اند را بذمن میدهند ، و من یکماه هست تازه درخواست طلاق دادم چون ایشان گفتند یا مهریه را توافق می‌کنی و یا طلاق نمیدهم . حالا دوروز دیگر دادگاه دارم : چند سوال مهم دارم از خدمتتان ،
اول اینکه آیا پزشک قانونی واژینموس ک قابل درمان باشد را تشخیص می‌دهد. ؟

و دوم اینکه اگر قابل درمان باشد بازهم با این شرایط گفته شده ، همسرم میتواند مرا فسخ نکاح کند بدون مهریه ؟

و سوم اینکه اگر واژینموس غیر قابل درمان باشد چی ؟

و چهارم اینکه اگر همزمان ثابت بشود ایشان هم سردمزاج هستند باز هم می‌توانند فسخ نکاح کنند ؟

ممنون میشوم جوابم را بدهید سپاس

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. امکان فسخ وجودندارد وبه شمامهریه تعلق میگیرد

سلام. امکان فسخ وجودندارد وبه شمامهریه تعلق میگیرد....

وقت بخیر بعد از گذشت زمان فسخ نکاح اعمال نمیشود

باسلام و درود در این مورد فسخ نکاح منتفی می باشد و به شما مهریه تعلق می گیرد.

باسلام. امکان فسخ وجودندارد وبه شمامهریه تعلق میگیرد

با سلام
بعد از گذشت زمان فسخ نکاح اعمال نمیشود

خیر چنانچه قابل درمان تشخیص داده شود اصولا موجبی برای فسخ نکاح نخواهد بود در ضمن مهریه در فسخ نکاح در صورتیکه رابطه ای برقرار نشود منتفیست مگر در یک مورد ک نصف مهریه تعلق می‌گیرد (عنن یا ناتوانی زوج در برقراری ارتباط جنسی)