حکم جاری شده که عموهام اجازه دارن برن توی باغ و از این باغ سهم دارن؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #95619996

سلام خسته نباشید پدر من ملکی دارن که پدرشون قبل از فوت تمام اون ملک زدن به نام پدرم و در قولنامه مطرح شده که به سی ملیون تومان فروختن و چند تا ریش سفید هم امضا کردن حتی مهر عضویت بنگاه و همه چی پای قولنامه هست و عموهام رفتن توی این باغ خونه ساختن و حالا ادعای مالکیت و سهم بر یودن دارن در صورتی که پدرم مدرک داره و شکایت کرد وکیل گرفتن و شکایت کیفری کرد و اول حکم اومد که کسی توی باغ حق نداره بره فقط خود پدرم میتونستن برن برای ابیاری باغ و جمع اوری محصول این حکم رو قاضی داد حالا حکم جاری شده که عموهام اجازه دارن برن توی باغ و از این باغ سهم دارن و حالا وکیل میخاد حقوقی شکایت کنه میخاستم بدونم اخرش چی میشه

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید قولنامه و رای دادگاه بررسی گردد

در صورت داشتن مبایعه نامه و امضآئ شهود و دکر مبلغ که ذکر میفرمائید علی الاصول باید رای به نفع پدر شما صادر میشده است بنابراین میبایست حتما در فرجه قانونی به حکم صادره اعتراض کنید .
موفق باشید

در این خصوص باید قولنامه و ارای دادگاه بررسی شود
اما به طور کلی وکیل باید به استناد قولنامه تنظیمی اقدام به طرح دعوی و شکایت کند.و با توجه به شرایط قولنامه اصولا باید رای به نفع پدر صادر شود
اما به هر حال نظر نهایی به تصمیم قاضی مربوطه بستگی دارد

با سلام
اگر مبایعه نامه یا قولنامه ای تنظیم شده که بر حسب آن پدر شما بعنوان خریدار ملک ثمن معامله را پرداخت و شهودی نیز پای ان را امضا نموده اند میتوانید با استناد به ان در فرجه قانونی به حکم صادره معترض باشید