شکایت ضرب‌وجرح، ارش، ادعای دروغ استفاده از سلاح سرد

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۳ #95618363

سلام، به دادسرا مراجعه کردم بابت شکایت ضرب‌وجرح که انجام گرفته، در تفهیم دادیار و در شرح ماجرا شاکی الکی گفته سلاح سرد کشیدم، چطور میشه؟! نامه پزشکی قانونی هم شاکی رفته گرفته برای ضرب‌وجرح که چیز خاصی نبوده و زد و خورد معمولی بوده. درصد هم تعیین نشده و دادیار گفت اجرای احکام محاسبه می‌کنه و ارش میشه. وجه‌الکفاله رو هم دادسرا ۴۰ تومان در نظر گرفته، لباس بنده رو هم پاره کرده. مستنداتش هست. چطور میشه؟! مصداق تخریب میشه برای شاکی؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ایشان نیز ایراد ضرب و جرح میتوانید شکایت نمایید.

با سلام
در قانون مجازات اسلامی ضرب جرح از مصادیق جرم بوده ودر صورت اثبات آن برای متهم دیه وارش در نظر گرفته می‌شود
برای پاره شدن لباس در زمان درگیری برای ضارب جرم در نظر گرفته می‌شود و مصداق جرم تخریب است ومجازات آن ۶تا ۳سال حبس می باشد

با سلام،برای استفاده از سلاح سرد یا قدرت نمایی با چاقو بایددادله ارائه دهد صرف ادعا مثبت‌ مدعی نیست.شما نیز متناسب با ادله ابرازی هم‌حق دفاع مثل جرح شهود و...را دارید.هم‌می توانید متقابلا شکایت نمایید برای مثال اگر شما‌هم مورد ضرب و جرح یا توهین یا تخریب وسایل قرارگرفتید.

سلام
به صرف ادعا چاقوکشی اثبات نمیشه اما ضرب و جرح دیه و ارش دارد - پاره شدن لباس مصداق تخریب هست

سلام
در مرحله دادسرا،دادیاری با توجه به مستندات یا قرار منع تعقیب میده و یا عناوین اتهامی را تعیین و ‌قرار جلب به دادرسی صادر و نهایتا با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری۲ارسال می کنه. اونجا پس از رسیدگی حکم میده و در اجرای احکام کیفری اجرا میشه... در پرونده شما با توجه به نظریه پزشکی قانونی قاعدتا جلب به دادرسی میده،میزان ارش یا دیه که در حکم دادگاه میاد بر اساس نظریه پزشکی قانونی خواهد بود.

با سلام
وفق ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مقام قضایی با بررسی ادله و مستندات، راجع به عناوین اتهام، نسبت به صدور یکی از قرارهای جلب به دادرسی یا منع تعقیب اقدام خواهد کرد.