چگونه میتونم از اون فرد شکایت کرده و تنبیه اش کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۷ #95552790

با سلام و وقت بخیر
بر حسب اتفاق، متوجه یک سری پیامهایی تو گوشی همسرم شدم که مشخص شد که سفری که دو سه هفته پیش رفته، نه برای سالگرد پدرشان، بلکه در دیدار با دختر یا خانمی بوده است، که وقتی موضوع را بیان کردم همه چیز بهم ریخت که چون تو مسافرت بودیم، ماشین را به کنار جاده زد که حمله کنند به طرف من و کلی هم مدعی. واقعیتش در عرض حدود بیست سال زندگی مشترک اصلا به خودم اجازه ندادم که برم و وسایل و گوشی اش را چک کنم، اولا اینکه بحدی وضعیت امنیت را بالا می برد و بعدش هم بجهت شناخت از ایشان به خودم جرات نمی دادم، چون مطمئن بودم که چیزهایی قطعا خواهم دید که ناراحتم میکنه. ولی با شناختی که ازشون داشتم این موضوع بارها تکرار شده بود و بارها هم تعهد داده بود که دیگه تکرار نخواهد شدم ولی باز هم و چون پسرم هم اینمدت در حدود سنی نبود که بخوام مطرح کنم، همه اش صبوری کردم و سکوت بعد اینکه پیام اومد روی صفحه گوشیش دیدن، عکس گرفتم و چون با نام نبود، شماره را سیو کردم توی پروفایل این خانم عکس یه زن را دیدم و متوجه شدم که خط منو بلاک کرده و من هم از خط دیگه ای که برای همسرم بود بهشون پیام دادم و توهین کردم بعد چند دقیقه دیدم که روی گوشی همسرم پیام اومد و موضوع را بهشون گفته بود ولی من خودمو معرفی نکرده بودم و اینچنین شد که همسر من طلبکار و بجای اینکه من مدعی باشم ایشون شروع کردند توجیه و فرافکنی که تو اینجور و اونجور. من هم گوشی تو را دیدم و هم گوشی مامان را، پس متوجه باش که داری تهمت می‌زنی به مامان که گلاویز شدند و همزمان همسرم ماشین را کنار خیابان پارک کرد و با سنگ بزرگ حمله کرد سمت من که من در ماشین را قفل کردم و پسرم رفت سمتش و اجازه نداد که با لگد کوباند به ماشین من بدنه ماشین هم فرورفتگی پیدا کرد و هم رنگ ماشین اون قسمت ریخت. واقعیتش اینبار نمیخوام کوتاه بیام و تصمیم دارم پیگیری قانونی کنم. با توجه به اینکه نسبت به اون فرد شناخت ندارم و فقط شماره اش و پیامها را دارم،
چگونه این امکان هست؟
لطفا راهنمایی میفرمایید.
ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت داشتن پیام ها و شماره اون خانم ، می توانید شکایت کنید

شما بایستی ثابت نمایید که رابطه لمسی بین شوهر شما و اون خانم ایجاد شده است ، تا بتوانید هر دو را تا ۹۹ ضربه شلاق محکوم کنید، قابل ذکر است که این عمل حبس یا زندان ندارد. و اگر دلایلی مبنی بر رابطه ندارید ، شکایت شما به جایی نمی رسد. و احتمال زیاد رد می شود. و در مورد تخریب عمدی ماشین هم میتوانید شکایتی را بر علیه ایشان مطرح نمایید و دادگاه میتواند وی را به حبس یا جزای نقدی محکوم نماید.