چطور میتونم بدونه حضور در شعبه از متن پرونده مطلع بشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #95520026

با سلام برای بنده از شعبه یک اجرایی احکام دادگاه شهید محلاتی ابلاغیه اومده که علت حضور ادای توضیح اعلام کرده و عنوان با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگرد ظرف مهلت مقررات پیگیری اقدام در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد با توجه به این که پرونده ای در اون شعبه ندارم چطور میتونم بتونه حضور در شعبه از متن پرونده مطلع بشم با تشکر و اگر نیاز به حضور وکیل در شعبه مورد نظر باشه هزینه به چه صورته

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی با حضور مراجعه به شعبه از محتوای موضوع اطلاع حاصل یابید اخذ وکیت بستگی به خود شما دارد
البته اگر مورد خاصی بود حتما در احضاریه اشاره میشد با وثیقه یا وکیل به همراه داشته باشد

سلام
با وکالت دادن به وکیل دادگستری پیگیری کنید
هزینه مطالعه پرونده ۷۰۰ به بالا

با سلام
حتما در آن شعبه پرونده دارید که ابلاغ ارسال گردیده است
میتوانید به وکیل وکالت دهید جهت مطالعه پرونده به شعبه رجوع کند