تعارض نظر کارشناس و شهادت شهود و اقرارنامه در خصوص سند عادی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۹ #95478864

در اثبات جعلیت یک سند ابرازی توسط خواهان پرونده، سند عادی به تایید کارشناس خط و امضا رسید. در جلسه شهادت شهود ۲نفر مرد و ۲نفر زن شهادت دادند که شاهد امضا بودند. حالا اقرارنامه‌ای در یک پرونده دیگر به دست بنده رسیده که هر دو شاهد مرد خلاف شهادتی که در این دادگاه دادند رو در محاکم قضایی اقرار کردند.
در مورد این تعارض قانون گذار چه نظری داره؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید به استناد همان گرونده شهود تعرفه شده را جرح نمایید

سلام و عرض ادب
اگرچه مرجع تشخیص اعتبار و ارزش هر شهادتی که در نزد یک دادگاه ادا میشود، با خود آن دادگاه و به تشخیص قاضی استماع کننده شهادت است لکن درهرحال، شهادت به عکس شهادت قبلی در محضر دادگاه دیگر، از موجبات جرح شهود بوده و برای قاضی پرونده شما اماره ای برای اثبات بی اعتباری شهادت آنهاست.

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند ، مطابق قواعد فقهی (( الدلیلان اذا تعارضا تساقطا )) تعارض در شهادت موجب ساقط شدن آن است، از این رو در صورتی که مبنای رای شهادت شهود بوده باشد ، با اثبات امر معنونه در سوال مطروحه ، می توانید به همین جهت از رای صادره اعاده دادرسی بنمایید.

موفق و موید باشید.

با سلام
این امر راجع به دو شاهد مردی که در آن پرونده اقرار نموده اند از موجبات جرح می باشد.

با سلام تعارض در اظهارات گواهان موجب جرح شهود یعنی ادعای بی اعتباری شهادت است.

باسلام ممکن است تحت شرایطی واجدجنبه کیفری شهادت کذب باشد.وازلحاظ حقوقی نیزقابل دفاع هست.

سلام
با استناد به ان پرونده شاهد شهود در این پرونده را می شود بی اثر کرد البته فقط در مورد شهود مردی که گفته اشون متعارض بوده در ضمن شهادت دو زن یک مرد حساب می شود .