شکایت بابت ابتلا به بیماری مقاربتی در اثر رابطه محافظت نشده

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۳۶ #95421788

من در ایام عید رابطه محافظت نشده با یک آقایی داشتم. ایشون به من نگفتن بیمار هستن. الان آزمایش دادم مبتلا به بیماری مقاربتی شدم.
می‌تونم از ایشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
بله قابل شکایت هست ولی شما باید ادله اثبات قوی داشته باشید که توسط شخص موردنظر این اتفاق افتاده است

سلام
میتونید تحت عنوان ایراد صدمه بدنی عمدی شکایت کنید
و مطالبه دیه کنید

با سلام
بله ،با مراجعه به پزشک قانونی،می‌توانید شکایت کنید اما شماهم مرتکب جرم عمل نامشروع شده اید،در قانون،مجازاتی نیز شامل شما میشود.(مگر به موجب،تهدید،یا اکراه ،قرار گرفته باشید)

با سلام،برای برخورداری از حمایت قانونی باید نوع ارتباط مشروع باشدضمن اینکه بار اثبات بر‌دوش شماست.

سلام اگر ابتلا به بیماری مقاربتی از طرف ایشان را اثبات کنید میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.

در صورتی که رابطه و دریافت بیماری از ایشان را ثابت نمایید میتوانید شکایت نمایید.

سلام در صورت اثبات ارتباط بیماری خود با آن شخص بله امکان پذیر است