برخورد قانونی، با مستاجری که تخلیه نمیکند چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۰ #95415236

خانه ای را به اجاره دادم به مدت ۴سال هر سال تمدید کردیم و خودم جایی دیگر مستاجر هستم امسال میخوام به خانه خودم بر گردم چون دیگر توانایی تمدید با خانه ای که میشینم ندارم ولی مستاجرم با اینکه تا الان خیلی با هاش راه اومدم بلند نمیشه و میگه من نمیتونم بلندش کنم به خاطر کرونا من خودم خیلی گیرم باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنوان اینکه خودتان نیازمند ملک هستید با دستور تخلیه موافقت میشود

با سلام
با انقضای مدت میتوانید درخواست صدور دستور تخلیه بنمایید

سلام
دادخواست تخلیه را مطرح نمایید با عنوان اینکه خودتان نیازمند ملک هستید با دستور تخلیه موافقت میشود