منظور از جلب به دادرسی چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۷ #95156464

با سلام خسته نباشید . برای بنده ابلاغیه اومده از یک استان دیگر و شکایت یک شخصی‌ به اتهامی کلاهبرداری و ‌مربوط ‌به جرایم رایانه ای. و دادسرا ‌برام قرار جلب به دادرسی صادر شده! بنده تا قبل از این ابلاغ نه دادگاهی رفتم نه خبری داشتم از این موضوع..(قبلا ثنا ثبت نام نداشتم ). یعنی حکم جلب‌ بنده رو دارند یا باید در تاریخ مشخصی برم دادگاه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادسرا متهم را مجرم شناخته و پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و در آنجا رسیدگی ادامه خواهد داشت و ممکن است با دفاع محکمه پسند متهم تبرئه حاصل نماید.

با توجه به صدور قرار جلب دادرسی مجرمیت شما برای دادسرا محرز شده است و با صدور قرار مزبور پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد شد

درود
قرار جلب به دادرسی یعنی مقام قضایی توجه اتهام به شما را محرز دانسته و پس از صدور کیفرخواست پرونده برای محاکمه به دادگاه فرستاده می شود.

درود
جلب دارسی به معنای صدور برگ جلب نیست بلکه در دادسرا پس از انجام تحقیقات کیفرخواست صادر شده و پرونده جهت ادامه دادرسی و صدور رای به دادگاه ارسال می شود .

با درود..
منظور از جلب به دادرسی؛ اینست که پس از شکایت شاکی خصوص و تحقیقات دادسرای پیرامون اتهام وارده در صورت وجود توجه اتهام به متهم پرونده، توجه اتهام به متهم برای دادسرا محرز و مسلم تشخیص داده می شود و اصـولا بیان می گردد که قرار جلب به دادرسی صادر شد که کیفرخواستی در خصوص متهم پرونده تنظیم می گردد و پرونده جهت رسـیدگی و صدور حکم به دادگاه صلاحیتدار ارجاع و ارسال می گردد..

با توجه به عدم اطلاع و حضور شما احتمال ناقص بودن تحقیقات زیاد است.از منظر دادسرا شما مجرمید وباید خود را برای دفاع در دادگاه آماده کنید تا بیگناهی خود راثابت کنید،لذا نیازمند مطالعه پرونده و اطلاع از دلایل ارائه شده هستید تا بتوانید درست ازخود دفاع کنید.اگر شخصا مراجعه کنید حتما به فکر قرار تامین نیز باشید

اتهام شما برای دادسرا محرز شده و پرونده را به دادگاه ارسال کرده‌ است.