آیا ایشون هر ساعتی بخوان میتوانند خواهان ملاقات فرزند شوند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #95087559

سلام
یه دختر ۶ ساله دارم که با من زندگی میکنه و سه ماه جدا از همسرم زندگی میکنم، ایشون رفتن دستور موقت ملاقات فرزند دادن و من مکان تحویل رو کلانتری تعیین کردم، ساعت ملاقات ۱۰ صبح روز پنج شنبه است من صبح ها به کلانتری مراجعه میکنم ولی ایشون برای تحویل نمیان و من امضا میکنم که اومدم بعد چند ساعت ایشون با مامور پلیس میان دم در منزل و خواهان ملاقات میشن.
من چطور میتونم مانع آوردن پلیس به دم درب منزلم بشم؟
آیا ایشون هر ساعتی بخوان میتونن خواهان ملاقات بشن؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ساعت ملاقات درحکم طلاق قید شده است

خیر حق ندارد با مامور به منزل شما مراجعه کند.

سلام محل تحویل و تحول فرزند مشترک در حال حاضر مراکز مشاوره کودک و خانواده است . در هر حال اگر پدر حداکثر تا یک ساعت بعد برای تحویل مراجعه نکند این حق را ندارد که با مامور به درب منزل شما مراجعه کند . در صورت مراجعه مامور با ۱۹۷ تماس بگیرید . ضمن این که می توانید در خواست کاهش ساعات ملاقات را مطرح کنید .