فرجام خواهی از رای قطعی چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۴ #94982875

با سلام
بنده شکایت کیفری در خصوص انتقال من غیر حق ۲ فقره سپرده بانکی نمودم که تمام مدارک از جمله نظریه کارشناس به نفع بنده بوده و اخرین دفاعیات اخذ و به رییس بانک تفهیم اتهام شده ولی و قرار کفالت هم صادر شد ولی متاسفانه بازپرس به طرز عجیبی با وجود این همه مدارک برای اثبات ادعای بنده به یکباره قرار منع تعقیب صادر نمود و با اعتراض بنده به دادگاه کیفری قرار تایید شد و حکم قطعی صادر شد
از وکلای محترم خواهشمندم بفرمایید بنده الان برای احقاق حقم که این همه مدارک وجود دارد و قاطعانه به دلیل رقم بالای سپرده های مطمینا در بازپرس اعمال نفوذ شده که یکباره چشم بر تمامی مدارک پوشیده از چه طریقی میتوانم پرونده رو به جریان و به دست مقامات بالاتر برای رسیدگی برسد تا رای شایسته برای احقاق حقم صادر شود
اعمال ماده ۴۷۴ یا ماده ۴۷۷ برای بنده امکانپذیر است؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ادله جدید دارید دوباره شکایت کنید که با دستور دادستان رسیدگی میشود. میتوانید مطابق ماده ۴۷۷ هم اعاده دادرسی کنید

با سلام
شامل ماده ۴۷۴ نمی شود و رد صورت داشتن دلایل و مدارک جدید میتوانیدبه استناد آن شکوییه مجددی مطرح نمایید .

درودبرشما....بنظرم تا مطالعه کامل پرونده ودادنامه وشنیدن توضیحات کامل شما اظهار نظرصریح در مورد اعمال ماده ۴۷۴ ق.ا.د.ک. مقدور نیست , وشاید براساس مستندات جدید احتمال پذیرش این تقاضاامکانپذیر باشد........ضمن اینکه درخواست تنظیمی به رییس کل دادگستری استان بابت تجویز ماده ۴۷۷ باید همراه ادله ای باشد که اثبات کننده مغایرت منطوق ومفهوم رای با شرع و به نوعی قانون گردد که با فرض موافقت وپس از تایید رییس کل استان ,روال اداری وشکلی وسپس ماهوی را جهت رسیدگی طی خواهد نمود....

سلام
بنده موضوع را در حیطه ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری نمی دانم و با هیچ یک از بندهای آن مطابقت ندارد. ممکن است بتوانید از طریق تقاضای اعمال آماده ۴۷۷ قانون مذکور به نتیجه برسید.

با سلام..

در خصوش موضوع مطروحه.. جهت اظهار نظر قطعی.. اولا باید مدارک و مستندات ادعایی و اعلامی شما در پرونده، باید مورد ملاحظه و بررسی گردد..

دوما: با توجه به صدور قرار منع تعقیب.. در صورتیکه دلیل جدیدی در دست دارید می تواتید دوباره طرح دعوی نمایید نه اعاده دادرسی ماده ۴۷۴ ق.آ.د.کیفری..

کما اینکه بنظر می رسد شرایط اعلامی در متن اعاده دادرسی مذکور با هیچ یک از بندهای آن مطابقت ندارد..

موفق باشید..

با سلام .محتویات پرونده شما بسیار اهمیت دارد .لیکن می توانید تحت عنوان صدور حکم خلاف موازین شرعی و قانونی لایحه ای با مستندات خطاب به ریس کل دادگستری استان تنظیم کنید .اگر مستندات لازم را داشته باشید و ادله مکفی باشند مورد توجه قرار می گیرد.و دستورات لازم جهت بازبینی پرونده صادر خواهد شد.

پرونده مورد سوال باید بررسی و مطالعه شود تا اظهار نظر شود شما نمی توانید اعمال ماده ۴۷۴ را بخواهید چون شرایط بندهای یاد شده در ماده فوق را ندارید.