واریز پول زیاد ناگهانی به حساب استعلام خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۱,۸۷۰ #28311

سلام میخواستم بپرسم اگه ی پول زیادی مثلا 1ملیارد تومن بره ب حساب شخصی ک اصلا شغل و کاری ندارد و انرا خرج کند قابل پیگیری هست؟و یا مثلا دولت این کار پیگیری میکنه از اون شخص بازجویی میشه ک اون پولو از کجا آورده؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگونه واریزحساب مخصولامبالغ بالابررسی میشود

در کلیه نقل و انتقالات وجوه بالاتر از یک میلیارد تومان درون بانکی و بین بانکی مشتری حقوقی و مشتری حقیقی دارای حساب سپرده تجاری و نیز نقل و انتقال وجه بالاتر از ۲۰۰ میلیون تومان درون بانکی و بین بانکی مشتری حقیقی دارای حساب سپرده شخصی انتقال وجوه منوط به تکمیل قسمت فیلد بابت در فرم‌های مربوط به و ارائه اسناد مثبت دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه است
باتوجه به قانون مبارزه با پولشویی مصوب ۹۷ حساب شخص استعلام می شود

با سلام و احترام ،هر گونه جابجایی و انتقال وجوه از بانک در وهله نخست توسط خود بانک احراز خواهد شد مثلا اگر همین وجه به حساب شما آمده باشد و بخواهید از طریق بانک منتقل نمائید حتما از شما اسناد و مدارک متقن از جمله مبایعه نامه ملک .... می خواهند .وفق قانون مبارزه با پولشویی امکان استعلام از سوی دولت صورت خواهد گرفت.

بنام خدا،استعلام خواهد شد.

بله به علت پولشویی بررسی می شود

با سلام و احترام
با توجه به قانون مبارزه با بولشویی و آیین نامه های اجرایی آن و سقف واریز و برداشتهای بانکی مورد نظر و همچنین حسابهای مبدا و مقصد آنان گزارش و بررسی خواهد شد.

بلی بررسی میشه تا مشخص بشه از کجا به دست اومده