شوهرم رابطه نامشروع داشته، چگونه از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۹۵ #94851229

با سلام
شوهرم یک گوشی مخفی داشت من آن را یک آن تو جیبش دیدم و گفتم که گوشی برای کیه بده ببینمش. با زدن مشت و هل دادن محکم در ماشین تو شکم من سوار ماشین شد و رفت سرکار. صبح که از سرکار امد وقتی خواب بود من به طرف ماشین رفتم و بعد از نیم ساعت گوشی را پیداکردم گوشی را داخل صندلی که روی آن میشیند کمی از صندلی پاره بود داخل صندلی کرده بود پیدا کردم و گوشی کد امنیتی داشت. بعد که فهمید من گوشی را برداشته ام مرا کلی کتک زد و کلی فحش داد و گفت چرا بدون اجازه من رفتی تو ماشین گوشی رو برداشتی. قبلش بهش گفتم گوشی کجاست و گفت داخل داشبرد یه گوشی خراب دیگه توی داشبرد بود و میخواست بگوید که اون تو جیبش بوده غافل از اینکه بدونه من گوشی رو پیدا کردم و انکار میکند و میگوید با کسی نیست و من از قبل شماره دختری که بهش زنگ میزد را از گوشیش برداشتم و خودمو گذاشتم جای شوهرم و به دختره اس دادم گفت که رابطه نامشروع داشتن.
الان من نمیتونم اینو ثابت کنم؟
شوهرم انکار میکنه.
الان من میتوانم شکایت کنم؟
مجازاتش چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح شکایت نامشروع نیازمند ارائه دلیل می باشد و دادگاه نیز صرفا در حدود دلایلی که شما ارائه می دهید تحقیق می کند و در جرایم منافی عفت امکان تحقیقات اضافی وجود ندارد

باسلام.‌
در صورتی که شوهرتان را با زن بیگانه در محل دربسته ای پیدا کنید میتوانید با ضابطین قضایی تماس بگیرید تا مراتب صورتجلسه شود و اساس شکایت شما قرار گیرد تا بعدا استعلام از تماس های همسرتان با آن شماره ی فرد مونث صورت گیرد و احتمالا ارتباط نامشروع اثبات شود.
اگر شوهرتان را با خانوم در حین ارتکاب رابطه جنسی دیدید چون همسر شما دارای شرایط احسان است بایستی مجازات زنا محسنه را تحمل کند

اگر خط برای خود شوهرتان است بله میتوانید شکایت نمایید

با سلام

اگر شوهر را با زن نامحرم در محل دربسته ای پیدا کردی میتوانی با ضابطین قضایی تماس تا صورتجلسه و شکایت کنی

یا شماره ی آن زن را در شکایت بدهی و تحقیقات قضاییی شروع بشه

سلام و درود
در صورتی که شوهرتان را با زن بیگانه در محل دربسته ای پیدا کنید میتوانید با ضابطین قضایی تماس بگیرید تا مراتب صورتجلسه شود و اساس شکایت شما قرار گیرد تا بعدا استعلام از تماس های همسرتان با آن شماره ی فرد مونث صورت گیرد و احتمالا ارتباط نامشروع اثبات شود. البته با اعلام شماره ی آن فرد مونث هم میتوانید شکایت خود را آغاز کنید که نتیجه بستگی به تحقیقات دارد.
موفق باشید.